Menü

2010.12.22.     Hozzászólás 0

Garantáltan megtanulsz síelni - Mostvierteli-Alpok

A Mostvierteli-Alpokban csodás sípályák, szívélyes légkör és első osztályú ár-szolgáltatás arány várja a téli üdülővendégeket.

A decemberben kezdődő téli szezon új és modernizált felvonókkal, valamint a sífutópályák és téli túraútvonalak tovább bővített hálózatával csábít önfeledt kikapcsolódásra.

 

81237-hochkar.jpg

Garantáltan hóbiztos: a Hochkar
A Göstlingnél található Hochkar 1800 méter magas és ezzel az alsó-ausztriai Elő-Alpok legmagasabb és egyben leghóbiztosabb síterepe is. Thomas Sykora, Andreas Buder és Kathrin Zettel hazájában összesen 18 kilométernyi tökéletesen karbantartott és valamennyi nehézségi fokban rendelkezésre álló sípálya várja a téli sportok szerelmeseit. Bővebben...

 

81237-gemeindealpe.jpg

Csodás kilátások: Mariazellerland – Gemeindealpe
A Gemeindealpe 13 kilométernyi sípályával kínál önfeledt síörömöket a kezdőknek és a profiknak egyaránt. A hegycsúcsra már csak a környező hegyvidékre nyíló varázslatos kilátás miatt is feltétlenül érdemes fellátogatni.
Bővebben...

81237-annaberg.jpg

Téli mese: Annaberg
A családbarát Annaberg varázslatos téli tájjal, kiszámítható időjárási viszonyokkal és valamennyi nehézségi fokban rendelkezésre álló sípályákkal várja a vendégeket. A kínálatban elsősorban könnyű, lankás sípályákkal találkozhatunk. Összesen 20 kilométenyi lesiklópálya és 9 felvonó áll a síelők rendelkezésére. Bővebben...

Garantáltan megtanulsz síelni
Az Annaberg síterep családbarát sípályáin garantált sikerhez vezet a téli gyorstalpaló keretén belül elvégzett sítanfolyam. Az ajánlatcsomag tartalma: 2 éjszaka félpanziós ellátással, 3 napos síbérlet, 3 napos síoktatás (3 főtől) és sífelszerelés kölcsönzése 3 napra. Az ajánlatcsomag ára kétágyas szobában történő elhelyezéssel felnőtteknek 287 euró, gyermekeknek 6 éves kor alatt 140 euró, 6–15 éves korig 209 euró.
Foglalható a 2010/2011-es téli szezonban (kivétel a karácsony és a téli szünet időszaka)

 

81237-otscher.jpg

A szállodából a sípályára: Lackenhof am Ötscher
Az Ötscher lábánál, 810 méteres magasságban fekszik a parányi síterep. A legtöbb szálláshely közvetlenül a sípályák mellett található. A házigazdák kedvezményes ajánlatok egész sorával várják a családokat. A 19 kilométernyi sípálya meghódításához 9 felvonó áll a vendégek rendelkezésére. Bővebben...

 

Északi sportok központja – St. Aegyd
100 kilométernyi csaknem teljes mértékben kitáblázott sífutópálya található az erdőkben gazdag vidéken, a Gippel és Göller markáns hegycsúcsai között megbúvó St. Aegyd település környékén. A sífutó akadémia szerviz és kölcsönző is egyben, emellett oktatások, vezetett túrák és privát órák is szerepelnek a kínálatban sífutóknak, hótalpas túrázóknak és a nordic walking szerelmeseinek egyaránt.
További információk
Tel.: 0043 67688 780298

Olvass többet a témáról: sípálya Ausztria
Ez is érdekelhet: hójelentés,