Die Tauplitz - éld át álmaid a valóságban Hír

(x) - Támogatott tartalom
2011/02/23
Éjszakai szánkózás, téli vándorút, 700 méter magasságot leküzdő függővasút, 42 km sípálya... Ez és még sokkal több Tauplitz...
Die Tauplitz - éld át álmaid a valóságban  A sí-terület egy napos hegyi lejtőn fekszik, amely főleg a fahatár feletti régiókban helyezkedik el. A természet alkotta pályákat ízléstől vagy képességektől függetlenül gyorsan megkedveled, széles lejtői bőséges mozgásteret engednek a carving lécek íves fordulóihoz. A hegyek elérik az 1965 m-es magasságot, mely biztosítja a fantasztikus minőségű havat és nyílt teret a mélyhavas sízés hódolóinak.  A hagyományosan freeride terület kedvelt helye a vakmerőbb síelőknek és snowboardosoknak. Persze a sípályákon nem csak a sport elitjét lehet akár tanulás közben felfedezni. Tauplitz pazar téli túraösvényei és energizáló vidékei relaxáló pillanatokkal ajándékoznak meg, a wellness ben sem találhatsz frissítőbb ellazulást ennél!
Egyedi ajánlatok: 3 éj/reggeli, B&B szállás (szoba családoknál) síbérlettel már 120 euro-tól! További ajánlatokért katt ide!  
 
81349-tauplitz01.jpg
 
Havas birodalom Tauplitz kedvező földrajzi fekvése révén az egyik igen megbízható hóviszonyokkal rendelkező síterep az Alpokban. Az általános hó vastagság még márciusban is több, mint 3 méter , de már mértek 4 métert is. Emellett modern hóágyúkat is bevetnek, hogy garantálják a nagy havat december elejétől egészen április végéig.
 
Egyszerre nagy és kicsi A Hollhausmulde , a sírégió egy olyan természet által formált helye, amely az itt működő ülőlift, lejtők, síiskolák mellett, elhelyezkedése révén önmagában is egy központi hellyé alakult. A " Mulde " egy játszótér, gyermekek és felnőttek találkozási pontja, mi sem könnyebb, mint itt megtalálni egymást!
A Tauplitzalm , télen teljesen autómentes övezet, nagyszerű a családok számára, biztonságos a gyerekeknek. A Tauplitz - Bad Mitterndorf régió híres nagyszerű ár-érték arányú szolgáltatásairól.
 
Új! Éjszakai szánkózás a Grafenwiesen lift mellett Tauplitz-ban : A lift sebesen szállít Téged és szánkódat a kivilágított éjszakai szánkópálya kiindulópontjára (amely kis gyermekek számára is lehetőséget ad az izgalmas éjszakai csúszásra). 2010 december 28-tól minden kedden és szombaton, februárban csütörtökön is! Info: Klikk ide!
 
81349-szanko.jpg
 
A rendkívüli élmények szerelmeseinek Egyedülálló Ausztriában: „ Tauplitzalm falu "  1650 m tengerszint feletti magasságban, mintegy 1000 vendégággyal, hagyományos alpesi kunyhókkal és kellemes éttermekkel. A település télen teljesen autómentes, a helyiek saját tömegközlekedéses rendszert alakítottak ki.
A közvetlenül az alsó felvonó termináljánál elhelyezkedő Tauplitz, egy magával ragadó alpesi falu, 1800 vendégággyal.
Bad Mitterndorf-ban pedig új lehetőségek várnak: 1.) az új "Mitterstein” függővasút a tauplitzi lejtőkre mostantól sokkal kellemesebb szállítási körülményeket kínál, mint valaha 2.) a Grimmingtherme vizi világának vitalitás-csomagja a sízős nap tökéletes befejezése, kedvezményes belépési lehetőségeket* kínálva. (*5% esti kedvezmény a belépő árából, érvényes tauplitzi síbérlettel)
Síelés megfelelően kalkulált árakon A kivételes lejtők és modern létesítmények mellett, megfizethető síbérlet árakat kínálnak számodra. 6 év alatti gyermekek ingyen síelhetnek, amennyiben szülei kísérik!
 
81349-tauplitz02.jpg
 
Új: 8 szorosan nagyszerű lehetőség Hurrá, sikerült! 2010 decemberétől Tauplitz újdonsága: A Mitterstein lift, Stájerország legerősebb 8 személyes függővasútja valósult meg: 700 függőleges méter a csodás sípályák világába! Az új függővasút még kényelmesebben köti össze Bad Mitterndorf-ot a tauplitzi alpesi téli sportvilággal. Most először, egy új téli vándorút mentén gyalogosok is megtekinthetik a különleges panorámát az 1810 méter tengerszint feletti magasságban.
Az ajánlatokat Hubert Neuper új síovodája és a felújított Lopernalm egészíti ki.
A felújítások mellett, a helyiek igyekeznek megőrizni Tauplitz vitális természetét . Nem véletlen, hogy itt már több, mint 100 éve lehet téli sportokat űzni, egyesítve a természet és a stájer vendégszeretet adottságait!
 
81349-tauplitz03.jpg
 
Új! Vásárold meg vakációd és síbérleted online! A gyors ügyintézés itt lehetséges: www.dietauplitz.com  - a helyszíni jegyvásárlás problémái már a múlté! Ne vesztegess több időt - irány a hó! Csomag ajánlat foglalás info.tauplitz@ausseerland.at vagy info.badmitterndorf@ausseerland.at e-mail címeken. 3 éj/reggeli, B&B szállás (szoba családoknál) síbérlettel már 120 euro-tól!
Barátságos családok kínálnak lakályos szobákat és apartmanokat minden kényelemmel felszerelve – egy, a több mint 5000 vendégágy közül majdnem mindig üres. Megfizethető csomagokat kínálunk kiruccanásokhoz az egész szezonban – 2010. november 28-tól – 2011. április 25-ig, valamint mindaddig, amíg szobák rendelkezésre állnak.
 

éj/reggeli Napok Síbérlet Kategória Season 1 Season 2         11.03.12-04.25 11.02.05-03.12 3 napos üdülés 3 2 B&B 125 142,5       Panzió vagy hotel 145-től 173-tól Hétköznapi sínapok    4 3 B&B 125 -       Panzió vagy hotel 145-től - Sí hét 7 6 B&B 309 356       Panzió vagy hotel 363-tól 426-tól  
A „ hétköznapi sínapok ” csomagot előre kell foglalni, ezen kívül a panziók és szállodák szívesen ajánlanak félpanziós ellátást is. Csomag infó: árak EUR/fő alapján két személyre, -tól árak szállodában vagy panzióban.
Az árak még gazdaságosabbak, ha a gyerekek szüleikkel síelnek – kérd szállásadódtól a részleteket!
 
Információ és foglalás: Tauplitz Info Center +43(0)3688/2446-0, Bad Mitterndorf Info Center +43(0)3623/2444. A csomagajánlatokat nyújtó 29 partnerünk megtekinthető: www.dietauplitz.com weboldalon.
 
Örömmel várunk!
Die Tauplitz, A-8982 Tauplitz 71, Austria Tel +43 (0) 3688/2252, www.dietauplitz.com Új 2010-ben : 8-as függővasút, 42 pályakilométer biztosítva, lift a hegycsúcsra, parkolóhely ≫Zauchenursprung≪, gyakorlólift a 8-as köztes állomásánál, téli magassági vándorút, összeköttetés Tauplitz & Bad Mitterndorf völgyi lesiklópályái között Berendezések 2009-ig: 4 ülőlift, 12 vontatólift & 3 köteles lift