Menü

2011.02.23.     Hozzászólás 0

(x)

Die Tauplitz - éld át álmaid a valóságban

Éjszakai szánkózás, téli vándorút, 700 méter magasságot leküzdő függővasút, 42 km sípálya... Ez és még sokkal több Tauplitz...


Die Tauplitz - éld át álmaid a valóságban 
A sí-terület egy napos hegyi lejtőn fekszik, amely főleg a fahatár feletti régiókban helyezkedik el.
A természet alkotta pályákat ízléstől vagy képességektől függetlenül gyorsan megkedveled, széles lejtői bőséges mozgásteret engednek a carving lécek íves fordulóihoz.
A hegyek elérik az 1965 m-es magasságot, mely biztosítja a fantasztikus minőségű havat és nyílt teret a mélyhavas sízés hódolóinak.  A hagyományosan freeride terület kedvelt helye a vakmerőbb síelőknek és snowboardosoknak. Persze a sípályákon nem csak a sport elitjét lehet akár tanulás közben felfedezni. Tauplitz pazar téli túraösvényei és energizáló vidékei relaxáló pillanatokkal ajándékoznak meg, a wellnessben sem találhatsz frissítőbb ellazulást ennél!

Egyedi ajánlatok: 3 éj/reggeli, B&B szállás (szoba családoknál) síbérlettel már 120 euro-tól!
További ajánlatokért katt ide!  

 

81349-tauplitz01.jpg

 

Havas birodalom
Tauplitz kedvező földrajzi fekvése révén az egyik igen megbízható hóviszonyokkal rendelkező síterep az Alpokban. Az általános hó vastagság még márciusban is több, mint 3 méter, de már mértek 4 métert is. Emellett modern hóágyúkat is bevetnek, hogy garantálják a nagy havat december elejétől egészen április végéig.

 

Egyszerre nagy és kicsi
A Hollhausmulde, a sírégió egy olyan természet által formált helye, amely az itt működő ülőlift, lejtők, síiskolák mellett, elhelyezkedése révén önmagában is egy központi hellyé alakult. A "Mulde" egy játszótér, gyermekek és felnőttek találkozási pontja, mi sem könnyebb, mint itt megtalálni egymást!

A Tauplitzalm, télen teljesen autómentes övezet, nagyszerű a családok számára, biztonságos a gyerekeknek. A Tauplitz - Bad Mitterndorf régió híres nagyszerű ár-érték arányú szolgáltatásairól.

 

Új! Éjszakai szánkózás a Grafenwiesen lift mellett Tauplitz-ban: A lift sebesen szállít Téged és szánkódat a kivilágított éjszakai szánkópálya kiindulópontjára (amely kis gyermekek számára is lehetőséget ad az izgalmas éjszakai csúszásra). 2010 december 28-tól minden kedden és szombaton, februárban csütörtökön is!
Info: Klikk ide!

 

81349-szanko.jpg

 

A rendkívüli élmények szerelmeseinek
Egyedülálló Ausztriában: „Tauplitzalm falu"  1650 m tengerszint feletti magasságban, mintegy 1000 vendégággyal, hagyományos alpesi kunyhókkal és kellemes éttermekkel. A település télen teljesen autómentes, a helyiek saját tömegközlekedéses rendszert alakítottak ki.

A közvetlenül az alsó felvonó termináljánál elhelyezkedő Tauplitz, egy magával ragadó alpesi falu, 1800 vendégággyal.

Bad Mitterndorf-ban pedig új lehetőségek várnak:
1.) az új "Mitterstein” függővasút a tauplitzi lejtőkre mostantól sokkal kellemesebb szállítási körülményeket kínál, mint valaha
2.) a Grimmingtherme vizi világának vitalitás-csomagja a sízős nap tökéletes befejezése, kedvezményes belépési lehetőségeket* kínálva. (*5% esti kedvezmény a belépő árából, érvényes tauplitzi síbérlettel)

Síelés megfelelően kalkulált árakon
A kivételes lejtők és modern létesítmények mellett, megfizethető síbérlet árakat kínálnak számodra. 6 év alatti gyermekek ingyen síelhetnek, amennyiben szülei kísérik!

 

81349-tauplitz02.jpg

 

Új: 8 szorosan nagyszerű lehetőség
Hurrá, sikerült!
2010 decemberétől Tauplitz újdonsága: A Mitterstein lift, Stájerország legerősebb 8 személyes függővasútja valósult meg: 700 függőleges méter a csodás sípályák világába! Az új függővasút még kényelmesebben köti össze Bad Mitterndorf-ot a tauplitzi alpesi téli sportvilággal. Most először, egy új téli vándorút mentén gyalogosok is megtekinthetik a különleges panorámát az 1810 méter tengerszint feletti magasságban.

Az ajánlatokat Hubert Neuper új síovodája és a felújított Lopernalm egészíti ki.

A felújítások mellett, a helyiek igyekeznek megőrizni Tauplitz vitális természetét. Nem véletlen, hogy itt már több, mint 100 éve lehet téli sportokat űzni, egyesítve a természet és a stájer vendégszeretet adottságait!

 

81349-tauplitz03.jpg

 

Új! Vásárold meg vakációd és síbérleted online!
A gyors ügyintézés itt lehetséges: www.dietauplitz.com - a helyszíni jegyvásárlás problémái már a múlté! Ne vesztegess több időt - irány a hó! Csomag ajánlat foglalás info.tauplitz@ausseerland.at vagy info.badmitterndorf@ausseerland.at e-mail címeken.
3 éj/reggeli, B&B szállás (szoba családoknál) síbérlettel már 120 euro-tól!

Barátságos családok kínálnak lakályos szobákat és apartmanokat minden kényelemmel felszerelve – egy, a több mint 5000 vendégágy közül majdnem mindig üres. Megfizethető csomagokat kínálunk kiruccanásokhoz az egész szezonban – 2010. november 28-tól – 2011. április 25-ig, valamint mindaddig, amíg szobák rendelkezésre állnak.

 

éj/reggeliNapokSíbérletKategória Season 1 Season 2
    11.03.12-04.2511.02.05-03.12
3 napos üdülés 32B&B125 142,5
   Panzió vagy hotel145-től 173-tól
Hétköznapi sínapok   43B&B125-
   Panzió vagy hotel 145-től -
Sí hét76B&B 309356
   Panzió vagy hotel 363-tól 426-tól

 

A „hétköznapi sínapok” csomagot előre kell foglalni, ezen kívül a panziók és szállodák szívesen ajánlanak félpanziós ellátást is.
Csomag infó: árak EUR/fő alapján két személyre, -tól árak szállodában vagy panzióban.

Az árak még gazdaságosabbak, ha a gyerekek szüleikkel síelnek – kérd szállásadódtól a részleteket!

 

Információ és foglalás:
Tauplitz Info Center +43(0)3688/2446-0, Bad Mitterndorf Info Center +43(0)3623/2444.
A csomagajánlatokat nyújtó 29 partnerünk megtekinthető: www.dietauplitz.com weboldalon.

 

Örömmel várunk!

Die Tauplitz, A-8982 Tauplitz 71, Austria
Tel +43 (0) 3688/2252, www.dietauplitz.com
Új 2010-ben: 8-as függővasút, 42 pályakilométer biztosítva, lift
a hegycsúcsra, parkolóhely ≫Zauchenursprung≪, gyakorlólift a
8-as köztes állomásánál, téli magassági vándorút, összeköttetés
Tauplitz & Bad Mitterndorf völgyi lesiklópályái között
Berendezések 2009-ig: 4 ülőlift, 12 vontatólift & 3 köteles lift

Olvass többet a témáról: Tauplitz, sípálya Ausztria