Friss (hó)jelentés Donovalyból Hír

Friss (hó)jelentés Donovalyból Hír

Park Snow Donovaly
2016/01/08
2016-os újdonságok: éjszakai síelés, Fun Park gyerekeknek, PARK SNOW kedvezménykártya, kutyaszánozás és tandem siklóernyőzés is a repertoárban!
Hirdetés

Síelj Nová hoľa-n 2016 január 9., szombattól!

A kabinokkal kombinált 6 üléses TELEMIX Nová hoľa sífelvonó megnyitotta kapuit, azaz üléseit a síelők előtt. Az 1-es számú sípálya összesen 2 km hosszan immár a síelők rendelkezésére áll. A pályán 20-30 cm műhó van, a sípálya állapota jó. A következő héten havazásra van kilátás, amely várhatóan tovább javítja a síelési lehetőségeket.

Nyitva tartás: 8.30-16.00 óráig a hét minden napján

 

 


Éjszakai síelés a Záhradište sípályáin!

A nappali síelés mellett, Záhradište sípályákon este is lesz lehetőség a folytatásra.
A síterepen 5 sípálya van nyitva, összesen 2,4 km hosszan. A 4 üléses BulyExpres Záhradište és a Lomená poma, a P1 és P2 sílift is működik.

Donovaly sípálya Forrás: Park Snow Donovaly
Donovaly sípálya
Kép forrása: Park Snow Donovaly
Galériáért katt a képre!


Fun Park a Patty síiskolában gyerekeknek

A Patty síiskolában gyermekek részére kialakított Fun Park is megnyílt a legfiatalabb látogatók előtt, naponta 8.30-16.00 között hozhajuk ide síelni vágyó porontyainkat. A Fun Parkban az S3 sífelvonón és a varázsszőnyegeken is lehet már felvonózni.

A tavalyi évben bevezetett felújítás a nagy sikerre való tekintettel idén sem torpanhat meg! A 4 üléses Buly Expres és a P2 felvonó megszakítás nélkül üzemel a nappali sízés befejezése után is, immár esti síeléssel fűszerezve a programokat.

2016 január 5, keddtől Záhradište pályáin 8.30-tól 21.00-ig folyamatosan lehet már síelni. Az 1-8 órás-, a szezon- és az 5-6-7 napos síbérletek mindegyike alkalmas az esti síelésre. A kifejezetten az esti síelésre vásárolt bérletek 16.00-21.00 között érvényesek. Az egyéb síbérleteket 16.00-ig lehet használni.


Váltsunk PARK SNOW kedvezménykártyát!

Amennyiben valamelyik PARK SNOW partnernél szállunk meg (szállodák, panziók, apartmanok) Donovalyban és PARK SNOW kedvezmény kártyát váltunk, a 3 és 6 napos síbérletet kedvezménnyel vásárolhatjuk meg. A 3 napos síbérlet már tartalmazza az esti síelést is!

Donovaly sípálya Forrás: Park Snow Donovaly
Donovaly sípálya
Kép forrása: Park Snow Donovaly

Galériáért katt a képre!


Tandem siklóernyőzés, kutyaszán, korcsolyázás..

Akik pedig a síelésen kívül más téli sportokat részesítenek előnyben, kipróbálhatják a közvetlenül a TELEMIX Nová hoľa alsó állomása mellett található jégpályát, mely 9.00 - 21.00 óra között van nyitva és ingyenesen használható.

A hó miatt jelenleg a bobpálya nem üzemel, viszont amennyiben az idő engedi jó móka kipróbálni a lovas- vagy kutyaszánokat, illetve aki az extrémebb szórakozástól sem riad vissza, próbálja ki a tandem siklóernyőzést, így akár egy madár szemzögéből is szemügyre vehetjük Donovaly síelőktől nyüzsgő lejtőit.

További információval a Donovaly központjában, a templommal szemben található információs központ tud segíteni. A hasznos információk mellett itt emlékképpen szép ajándékokat és emléktárgyakat is vásárolhatunk.


Gyerünk hát Donovalyba!

Hirdetés