Menü

2009.03.11.     Hozzászólás 0

Fergeteges szezonzáró Sí és Snowboard versenyt rendeznek Murauban!

A Fundango Magyar Snowboard és Sí Bajnokságot immáron 17. alkalommal rendezik meg hagyományosan nemzeti ünnepünk környékén, idén március 11. és 15. között. A téli szezont lezáró rendezvény fog otthon adni a Snowboard Magyar Bajnokságnak.


A snowboardosok és a freestyle síelők idén is bemutathatják az egész szezonban csiszolt látványos trükkjeiket, a híres kreischbergi Big Air kidobón és a Slope Style versenyben az Airyparkban. A Boardercross és Sícross számok mellett, az elmúlt évekhez hasonlóan lesznek alpesi számok mind a zők, mind a snowboardosok számára. A Magyar Snowboard Szövetség és az Alpesi Club tapasztalt szervező csapata már javában dolgozik azon, hogy a lebonyolítás a hagyományoknak megfelelően, az esemény rangjához méltó legyen. Az időjárás is „támogatja” az eseményt, mivel az elmúlt héten szépen havazott a kreischbergi síterepen.

A tapasztalt „murausok” tudják, hogy a muraui bajnokság több mint versenysorozat, egy igazi télzáró fesztivál. A pálya aljában a Citroen, Sprite és Smith sátrainál napközben folyamatos programok várják a versenyzőket és a nézőket egyaránt, a felvonózárás után pedig ugyanitt kezdődnek a délutáni programok: hófoci bajnokság, Ollie Jam, mindeközben pedig dj-k gondoskodnak a jó hangulatról.

Bár Murauban egyik este sem gond jó bulit találni, a szombat estére mindenki tartalékoljon még energiát, mivel kora este mindenkit várnak a szervezők a közös „rider vacsorára” este pedig kezdődik az igazi össznépi buli, melyen már a friss bajnokokat is megünnepelhetik.

Idén először már interneten is lehet nevezni a versenyekbe, de természetesen a helyszínen ugyanúgy lehet jelentkezni a Fundango sátornál a versenyszámot megelőző napig.

A szervezők mindenkit várnak, a rendezvényről és versenyekről folyamatos friss információ a www.fundangosports.com/murau2009  oldalon található.

 
Tankó József - Mozgásvilág.hu

Olvass többet a témáról: , snowboard