Apró örömök, csodás élmények Les Menuires síterepén Hír

Apró örömök, csodás élmények Les Menuires síterepén Hír

Francia Idegenforgalmi Hivatal
2016/10/05
Les Menuires hatalmas síterepében azt szeretjük, hogy december közepétől április végéig hóbiztos, a pályákat főként napsütésben élvezhetjük, kényelmes pályaszállások közül választhatunk!
Hirdetés

Verhetetlen ár-érték arány és számtalan sí- és síelés utáni tevékenység fogadja az ide érkezőket! 

De ami még ennél is jobb, az a síterep barátságos, kellemes légköre. Itt mindenki kiélvezheti a síterep adta apró örömöket is, melyektől igazán felejthetetlen élménnyé válik a síelés!


Les Menuires Forrás: (c) Gilles Lansard
Les Menuires
Kép forrása: (c) Gilles Lansard


Ámulatba ejtő

Les Menuires síterepe intenzív napokat ígér… 8 órakor már a Pointe de la Masse csúcson állhatunk és az első csúszásokkal egyből nyomot hagyhatunk a frissen előkészített hóban. A felkelő nap sugarai, a hihetetlenül friss és tiszta levegő, a lélegzetelállító panoráma megrészegíti az első síelőket.

 

Lendülj formába Les Menuires síterepén!
Még a bikiniszezon előtt, kedvező áron mozgathatod át magad Les Menuires-ben. Síelj, pihenj, ússz családod körében!

Csomagajánlat tartalma:
- 7 éj apartmanszállás a sípálya lábánál
- 6 napos Les Menuires síbérlet az egész család részére

Kiegészítő szolgáltatások:
- 6 félnapos síoktatás a gyerekeknek
- 6 napos családi bérlet az Aqua központba

Ár: 195 Euró/fő-től = 780 Euró/család (kiegészítő szolgáltatások nélkül)

Foglalj most és síelj kedvező áron!

 

Teljes kikapcsolódás

Ellazulni a jacuzzi forró vízében, elmerengeni az érintetlen hófödte csúcsok látványában… a feltöltődésre és a wellness élményekre is bőven van lehetőség a 3 Vallées (Három völgy) sícentrumhoz tartozó Les Menuires síterepén!
A Plan d’eau des Bruyères nyugalommal teli, természetes tája várja a túrázókat és a sífutókat… mely tökéletes helyszín a kikapcsolódáshoz és a feltöltődéshez.


Önfeledt szórakozás a sípályákon

Síelni legjobb a család vagy a barátok körében, akikkel önfeledten szórakozhatunk. Hócsata, szánkózás a roc’n bob pályán, villámgyors bobozás, suhanás fatbike kerékpárral vagy elektromos hószánnal, … Les Menuires-ben mindenki újra gyerekké válhat  egy hétre!

Les Menuires Forrás: (c) Sophie Molesti DavidANDRE
Les Menuires
Kép forrása: (c) Sophie Molesti DavidANDRE
 


Adrenalin

Akiben él a versenyszellem, próbára teheti magát a Derby Bon Appétit vagy a 3 Vallées Enduro síversenyen. Az egészen kicsiket pedig a Piou-Piou falu várja. A legbátrabbak síoktató kíséretében vághatnak neki a pályán kívüli síelésnek az Yvoses vagy a Vallée des Encombres területén. Aki itt végigmegy, az büszke lehet magára!

 

Büszke helyiek, őszinte vendégszeretet

Les Menuires síterepén a síoktatók, a kereskedők, a szállásadók… nagy része a környékről származik, mely érezhető is a vendégszeretetükön! Érezni rajongásukat a síterep iránt, mely az elmúlt 50 évben hihetetlen gyors fejlődésen ment keresztül.
Az itteni emberek büszkék a gyökereikre, ragaszkodnak a szülőföldjükhöz és hatalmas lelkesedéssel mesélnek a hegyvidéki tapasztalataikról, mely biztonsággal és jó érzéssel tölti el az idelátogatókat.

Les Menuires Forrás: (c) Sophie Molesti DavidANDRE
Les Menuires
Kép forrása: (c) Sophie Molesti DavidANDRE
 


Jól tartott ötvenes

Az 50 éves síterep egyáltalán nem idejét múlt! Faházaira és 4 csillagos szállodáira egyaránt jellemző a funkcionalitás, a csodálatos hegyvidéki kilátás, melyek belső kialakítása napjaink ízlését tükrözik. Les Menuires sok nemzet körében nagy népszerűségnek örvend, így nemzetközi vendégkörrel büszkélkedhet, akik visszavágynak a csodás síterepre!



 

Hirdetés