Menü

2014.11.18.     Hozzászólás 0

Mozgásvilág.hu

Rendkívüli gumik fa alá

Színes-, szöges- és szerelés nélkül cserélhető belső gumik...


Rubena GAADI Tube

A gumicsere legkényelmetlenebb része a kerék leszerelése. Jó volna, ha legalább ezt a szakasz meg lehetne úszni?

Fordítsd a lassú, hosszadalmas defektjavítás idejét másra, például bringázásra! A GAADI tömlővel mindez lehetséges: a kerék ki- és beszerelése nélküli belsőgumi csere gyors, egyszerű és kényelmes. Az egyedülálló, és egyben többszörös kiállítási termékdíjakkal kitüntetett konstrukció tökéletes választás E-bike vagy Pedelec kerékpárok számára, csakúgy, mint a hétköznapi bicajok esetében! Nick Heidfeld F1 pilóta ajánlásával!

 

Megnézem

Gaadi Forrás: Rubena

  


 


Rubena Froster Forrás: Rubena

Rubena R07 Froster
Ne hidd azt, hogy csak az extrém arcoknak lehet szüksége szöges gumira. Még nagyapám is szívesen menne télen kerékpárral a piacra, egyedül a lefagyott út lehet számára akadály... hacsak.

A 622-es Gripper Ice mellett a 26-os bringákat használókra is gondoltunk: téli, szöges gumi havas, jeges utakra. Míg a négysoros, 240 tüskével rendelkező kivitelt elsősorban az északi országokra terveztük, a kétsoros, 120 tüskével rendelkező verzió a hazai terepre is kiválóan alkalmas. Magas nyomáson, a tüskék érintkezése nélkül városban, hó- és jégmentes úton remekül használható, míg durvább téli terepre érve, a nyomás csökkentésével a tüskék extra kapaszkodóképességgel és stabilitással ruházzák fel a bringádat.

 

Megnézem

  


 

 

Rubena City Hopper Forrás: Rubena 

Rubena V99 Cityhopper

Hihetetlen, hogy egy jól megválasztott kerékpárgumi milyen nagy mértékben képes stílust kölcsönözni a kerékpárnak.

A RUBENA Cityhopper termékcsalád trendi, attraktív, de egyben biztonságos is. Kerékpárgumik között különlegesség, hogy négy féle színben vásárolható meg: fekete, barna, szürke és krém kivitelek elérhetőek, hogy leginkább passzoljon a bringádhoz. Azon túl, hogy mind 26-os, mind 28-as kerékméretű kerékpárokra is alkalmas, fényvisszaverő sávval és defektvédelemmel ellátott verziója egyaránt megvásárolható.

Megnézem

Olvass többet a témáról: Rubena, Kerékpáros Karácsonyi ajándékötletek

Ajánló