A Rubena ezentúl MITAS

(x) - Támogatott tartalom
2015/02/06
Rubena kerékpárkülsők és -belsők márkanév-váltása MITAS-ra

Új generációs kerékpáripari termékeinket ezentúl MITAS márkanév alatt forgalmazzuk.

 

A régi márkanév: Rubena
A régi márkanév: Rubena
 
Mitas - Designed for you
Mitas - Designed for you

 

A CGS cégcsoport (Rubena anyavállalatának) tulajdonosi és vezetőségi döntése értelmében a Rubena termékek fokozatosan a MITAS márkanevet veszik át, így a CGS cégcsoporton belüli legnagyobb gumigyártó vállalat, a MITAS a.s. márkajelzését fogják viselni.

Egyúttal büszkén jelentjük be, hogy a dél-afrikai ABSA CAPE EPIC versenysorozat hivatalos kerékpárgumi szállítója a MITAS. Ez a hatalmas népszerűségnek örvendő esemény lehetőséget biztosít számunkra, hogy egyúttal világszerte hatékonyan tudjuk kommunikálni a márkanév váltást.

Az ABSA CAPE EPIC versenysorozat hivatalos kerékpárgumi szállítója a MITAS
Az ABSA CAPE EPIC versenysorozat hivatalos kerékpárgumi szállítója a MITAS

A MITAS jól ismert márka a gumiiparban, jelentős befolyással rendelkezik világ-szerte. Elegendő többek között csupán a híres Paris-Dakar versenyt megemlíteni.

Bízunk benne, hogy MITAS márkanév alatt továbbra is megőrizhetjük és erősíthetjük szerepünket a legfontosabb és legnagyobb kerékpárgumi márkák között. A megszokott minőségre, széles termék-kínálatra, ár-érték arányra és kizárólgosan európai gyártásra természetesen továbbra is számíthat minden vásárlónk és partnerünk.