Defekt nélkül Mitas gumikkal

Defekt nélkül Mitas gumikkal

(x) - Támogatott tartalom
2015/04/23
Az Absa Cape Epic valamennyi Mitas gumit használó versenyzője defekt nélkül megúszta a versenyt.

Az ABSA Cape Epic 2015 rendezvényen, Dél-Afrika embert- és gépet próbáló területein a MITAS (Rubena) külsőgumik - mint az esemény hivatalos termékei - hihetetlenül jól teljesítettek! A több tíz MITAS gumit használó versenyző között EGYETLEN EGY DEFEKT SEM történt a 8 napos versenyzés során!!!

Ezt egyetlen másik kerékpárgumi márka sem mondhatja el magáról. A Textra kivitel bizonyítottan a legjobb megoldásnak bizonyult abban, hogy az alacsony tömeg megőrzése mellett rendkívüli tartósságot nyújtson.
Ezen felül kizárólag a MITAS (Rubena) külsői viselhetik magukon az ABSA Cape Epic emblémát, ami tovább növeli a termékek kivételességét!

Az Absa Cape Epic rendezvényhez előre a gyors, 29”-es Scylla mintázatot, míg hátra az agresszívabb Kratos modellt javasolják.

Scylla egy görög mitológiai, természetfeletti teremtmény volt, míg Kratos a háború istene!

 

Mitas Kratos Textra
Mitas Kratos Textra

 

Mit is jelent a TEXTRA technológia? 
A TEXTRA egy rendkívül sűrű és áthatolhatatlan, gumi-bevonatú szövet, melyet az oldalfaltól egészen a peremig alkalmazunk. Tökéletes rugalmassága és lényegében elhanyagolható tömege tovább fokozza a Tubeless Supra külsőgumi kezelhetőségét. 

Ezzel egyidőben a gumi oldafalát fenyegető defektveszély jelentősen csökken a tömegre gyakorolt minimális hatás mellett. 
Az ilyen kivitelű külsőgumikat nagyon megterhelő, nehéz versenykörülmények közé terveztük: különleges irányíthatósági jellemzők mellett maximális megbízhatóságot garantálnak.

 

Most akkor Rubena, vagy Mitas?
A CGS cégcsoport, mint a korábbi Rubena, és mint a jelenlegi Mitas márkák tulajdonosa a járműipari termékeit mostantól egyetlen márkanév alatt, Mitas-ként forgalmazza.

A március 15-22. között Fokvárosban és környékén megrendezésre került élvonalbeli hegyikerékpár versenyen a cseh kerékpárgumi gyártó cég „gumi zónákban” és a rendezvény-faluban tevékenykedett. A Cape Epic emblémával ellátott Kratos Textra külsőgumik ezen a rendezvényen debütáltak, kiemelkedő sikerrel.

A Rubena/Mitas az elmúlt 5 évben - termékeit használó versenyzőkkel közösen – olyan változatos körülmények között és versenyeken csiszolta termékeit, mint az Absa Cape Epic, a Brasil Ride (Brazília) és a Crocodile Trophy (Ausztrália).

 

Mitas Kratos Textra
Mitas Kratos Textra

 

A Rubena gumik rajongóit biztosította továbbá, hogy a Mitas név alatt a minőség változatlan

Valójában nincsen semmi különbség.
 

A Rubena kerékpárkülsők és - belsők fokozatosan felveszik a Mitas nevet, így növelve és erősítve a cégcsoporton belüli legnagyobb gumigyártó céget. A kerékpáripari termékek immár a Mitas kínálatot gazdagítják, míg a Mitas márka ereje segíti a promóciót, a korábbi kiváló jellemzők és hírnév megőrzése mellett.

A Mitas világviszonylatban ismert off-road-, mezőgazdasági- és ipari gumitermékeket gyártó cég, melynek története 1932-ben kezdődött. Gyárai működnek Csehországban, Szlovéniában és Szerbiában. 2012-ben a gyártás az Egyesült Államokbeli Iowa-ban is elindult.

 

Erő, robusztusság és kompromisszum-mentesség – a két márka legjava!