Mitas 2015-ös újdonságok Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/07/21
Új és továbbfejlesztett külsők terepre a Mitastól (Rubena)

ZEFYROS TOP DESIGN innovated (R14)

A Zefyros Top Design továbbfejlesztett változata. Tovább gondolt kivitel a pontosabb kezelhetőség és nagyobb sebesség érdekében – könnyű, kemény terepen. A magasabb oldalbütykök fokozott kapaszkodó képességet és nagyobb megbízhatóságot kínálnak kanyarokban. A mintázat így szélesebb körben használható anélkül, hogy eredeti képességei csökkentek volna.

Mitas Zefyros
Mitas Zefyros

Elérhető méretek: 57 – 584 (27,5 x 2,25)

Kivitelek: Hajtogatható Tubeless Supra egy-, vagy kétkomponenses

Ajánlott fogy. ár: 9.290,- Ft-tól

 

HYPERION TOP DESIGN (R13)

A Hyperion TD mintázatot a sikeres sárgumi, a Charybdis TD ihlette. Annak legjobb tulajdonságaiból merítve további előnyöket kínál: kissé mélyebb mintázat a magasabb kapaszkodóképesség érdekében vizes vagy puha felületeken; méretesebb futófelületi bütykök a biztosabb kanyarvételért; három irányú rovátkák a bütykökön a kemény akadályokon való biztosabb haladásért. Mindennek eredményeképpen magasabb teljesítmény és megbízhatóság jellemzi, megterhelő körülmények között.

Mitas Hyperion
Mitas Hyperion
 
Mitas Hyperion
Mitas Hyperion

Elérhető méretek: 54 – 584 (27,5 x 2,10)
54 – 622 (29 x 2,10)

Kivitelek: Hajtogatható Tubeless Supra egy-, vagy kétkomponenses

Ajánlott fogyasztói ár: 9.190,- Ft-tól

 

CHEETAH (R15)

A Mitas (Rubena) kínálatában leginkább a felső kategóriás Zefyros mintázathoz hasonló külsőgumi, magasabb oldalbütykökkel a jobb kapaszkodóképesség érdekében. Rendkívül csendes és gyors gumi a szinte zárt futófelületének, és alacsony középső bütyköknek köszönhetően. Drótperemes, kifejezetten gazdaságos kivitelű termék edzéshez, vagy hobbi felhasználásra elérhető áron, 27,5“-es és 29“-es méretekben.

Mitas Cheetah
Mitas Cheetah

Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól

 

TOMCAT (R12)

Markáns, nyílt, mély mintázat törmelékes vagy sáros körülmények közé, kiváló öntisztuló képességgel. A bütykök közötti aprólékos kis mintázat nedves körülmények között stabilizálja a kerékpárt, megakadályozva a kicsúszást. Drótperemes, kifejezetten gazdaságos kivitelű termék edzéshez, vagy hobbi felhasználásra elérhető áron, 27,5“-es és 29“-es méretekben.

Mitas Tomcat
Mitas Tomcat

Ajánlott fogyasztói ár: 2.890,- Ft-tól