Örömszerzés gumival

Örömszerzés gumival

Simon Ádám
Simon Ádám
2015/11/24
Mitas gumit a fa alá
Hirdetés

Praktikus, hasznos és bringásoknak abszolút örömszerző ajándék egy jól megválasztott kerékpárgumi. Ha szerinted a karácsonyi ajándék úgy jó, ha különleges, akkor szintén jó helyen jársz.

 

Szögesgumi nem csak extrémeknek

MITAS R 06 Gripper Ice

MITAS R 06 Gripper Ice
MITAS R 06 Gripper Ice

 

Egy gondtalan téli túrázáshoz optimális, aszimmetrikus trekking mintázat. A kétsoros kivitel csendes, kényelmes gurulást tesz lehetővé, köszönhetően a futófelületi tüskék hiányának. A négysoros kivitel pedig nagyobb megbízhatóságot és teljesítményt garantál megterhelő, jeges körülmények között.

Nem úgy van az, hogy szögesgumi csak a nagyon extrém bringásoknak kell, akik sípályákon akarnak tekerni. Egyrészt a szögek hóban nem nyújtanak túl sok extrát egy nagybütykös külsőhöz képest, hacsak nem agyontaposott, már-már jeges hóról beszélünk. Másrészt nagyapám nem extrém bringás és mégis úgy gondolom, nagyobb szüksége lehet szögesgumira, mint egy elvetemültnek.

Kétsoros kivitelnél a futófelület szabadon marad, csendben suhan a bringa és a szögek csak akkor lépnek működésbe, amikor igazán szükség van rájuk: kanyarodáskor és ha megcsúszna a jeges úton.

Létjogosultsága a hosszabb úton ingázók számára is egyértelmű. Míg városban általában jól karbantartottak az utak, addig a külső részeken (vagy éppen pont a bringaúton) előfordulhatnak jeges szakaszok. Ha mondjuk az út kevesebb, mint 40%-a kritikusan jeges, a többi járható, akkor felesleges teliszöges gumit koptatni a maradék 60% jó úton. A Gripper Ice kétsoros szöges megoldása ilyen esetben nagyon praktikus.

 A Mitas Gripper Ice az oldalán futó fényvisszaverő csíkkal és a kétsornyi szöggel biztonságos téli kerékpározást biztosít egy nyugodt tempójú túrához, vagy kerékpáros bárhova-közlekedéshez.

11.900 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

MITAS V 99 Cityhopper

MITAS V 99 Cityhopper
MITAS V 99 Cityhopper

 

Aki minden nap használja a kerékpárját, annak általában nem mindegy, hogy milyen paripát hajt, szereti azt csinosítani, személyre szabni. Látványos és nem is kifejezetten drága dizájnolási lehetőséget nyújt a kerékpár egyik fő alkatrésze, a külső gumi. Rég volt már, amikor a külső gumi csak az unalmas sötétszürke/fekete színben volt elképzelhető, a kerék színe szinte határtalan módon harmonizálhat a kerékpár megjelenésével.

Megvásárolható Classic kivitelben csakúgy, mint fényvisszaverő sávval és futófelületi defektvédelemmel ellátott verzióban. Trendi, négy színben kapható városi mintázat 559-es és 622-es méretekben.

2.950 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Ellenállni a defektnek

MITAS TAS belsőgumi

MITAS TAS belsőgumi
MITAS TAS belsőgumi

 

Top Antipuncture System kivitelű belsőgumi, változó falvastagsággal, 559-es és 622/635-ös méretekben. A megerősített, vastagabb futófelületnek köszönhetően ellenállóbb a defekttel szemben. Ideális hétköznapi, városi használatra, hosszabb távú kerékpáros túrázáshoz.

Egy megbízható belső gumira szükség van használat közben is és mindig jó, ha van a táskában legalább egy tartalék baj esetére.

1.350 Ft-tól

 

Megnézem

  


 

Hirdetés