Miénk a pálya! Hír

Vuelta Sportiroda
2012/05/10
Kötetlen bringázás a Hungaroringen
Hirdetés

Május 19-én, szombaton ingyenes kerékpáros nap lesz a Hungaroringen, a Vueta Sportiroda és a Gödöllői Lokálpatrióta Klub szervezésében. A bringás esemény az oda vezető túrával kezdődik, majd a Ring birtokbavételével folytatódik, és a visszavezető túrával vagy az Opel születésnapi bulijával zárul. Túrák Gödöllőről és Budapestről is indulnak.

 

82352-t-ra.JPG

 

Május 19-én, szombaton, ismét a bringásoké lesz a versenypálya Mogyoródon, a Hungaroringen. A Miénk a pálya! eseményre bárki benevezhet, a részvétel ingyenes, és az oda vezető túra pedig könnyedén teljesíthető mind távban, mind tempóban. Az érdeklődők vezetett kerékpáros túrával juthatnak el a helyszínre, melyhez Budapesten és Gödöllőn lehet csatlakozni.

A Budapesti túrázókat a város szélén, a Régi Fóti úton várjuk (Régi Fóti út 66-68.), regisztrációjuk reggel 7:30-8:30 között lesz a Régi Fóti úti Penny Market parkolójában. Innen indul 8:30-kor a bringás csapat rendőri felvezetéssel a Hungaroringre.

Azokat, akik – a tavalyi évhez hasonlóan –, reggel 8 óráig a Városligetben gyülekeznek, 20 fős (kis)csoportokban kísérik a szervezők a Régi Fóti úti gyülekező ponthoz. Fontos tudni, hogy a Városliget és a Régi Fóti út közötti szakaszon rendőri biztosítás nem lesz, így kérjük, hogy szigorúan a KRESZ szabályok szerint közlekedjetek!  Gödöllői bringások gyülekezője 7:30-8:30 között lesz, Gödöllőn, a LEAR parkolójában (Haraszti út 4.). A pályára való belépésre feljogosító karszalagot a gyülekezés helyszínén (Budapesten a Penny Market parkolóban, Gödöllőn a Lear parkolóban) kapják meg a részvevők. Ez a karszalag a kerékpáros túra mellett arra is lehetőséget ad, hogy részt vegyél a „Legendák találkozása” elnevezésű, az Opel Magyarország által szervezett egész napos programokon – kivéve az esti Tankcsapda koncertet, amire külön kell regisztrálnod a oldalon.

A fővárosból induló, előzetesen regisztrált résztvevők között egy Opel tesztvezetést és egy több ezer forint értékű Opel ajándékcsomagot sorsolnak ki a Hungaroringen. A nyertes egy általa kiválasztott Opel modellel tölthet el egy hétvégét.

Online regisztráció a www.kerekparinfo.hu oldalon lehetséges. Gyere és hódítsd meg a Hungaroringet! További információ: www.kerekparinfo.hu   A nap bringás programja: Kerékpáros túra budapestiek részére: -    7:00 találkozó a Közlekedési Múzeum főbejáratánál (1146 Budapest, Városligeti krt. 11.) -    7:00 - 8:00 Helyszíni regisztráció -    8:00-kor közös indulás a Hungaroringre. Kerékpáros túra gödöllőiek részére: -    7:30-8:30 Regisztráció Találkozunk a LEAR parkolójában (Gödöllő, Haraszti út 4.) -    8:30-kor közös indulás a Hungaroringre. Kerékpáros program a Hungaroringen: -    9:20-kor érkezünk a Hungaroringre -    9:30-10:30-ig egy óra a Ringen (Miénk a Pálya! - tekerés szabadon) -    10:50 Nyereménysorsolás a színpadon -    12:00 Szervezett hazatekerés Gödöllőre -    12:00 Szervezett hazatekerés Budapestre, a Szentmihályi útig

További információk és regisztráció: www.kerekparinfo.hu és oldalon. Videó: http://vimeo.com/23996729
Hirdetés