Március első napjaiban jön a jubileumi PORT.hu Bringaexpo Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2012/02/16
A előzetesen regisztráló osztályok a nyitónapon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást.
HirdetésHa március, akkor PORT.hu Bringaexpo , ezúttal 2012. március 1-4. között, a már megszokottá vált HungExpo B-pavilonjának 6500 négyzetméteres területén. A jubileumi, ötödik expora, a kínálat az előző évekhez képest tovább színesedik, új kiállítók, ezáltal új márkák is csatlakoznak 2012-ben a Bringaexpo „karavánhoz”, így bátran mondhatjuk, az itthon elérhető teljes paletta megtekinthető lesz a rendezvényen.

 

A látogatók a kerékpáros kiállítás mellett, a Hungexpo azonos időben lévő rendezvényeit (Utazás kiállítás, Boat-show, stb.) is megtekinthetik, ráadásul már lehet elővételes jegyet venni, kedvezményes áron.

 

A nyitónap, különleges lehetőséget kínál az iskoláknak, az előzetesen regisztráló osztályok ezen a napon ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon olvasható.

 

Az idei évben ismét nagy hangsúlyt kapnak az elektromos kerékpárok, ezek kipróbálására egy nagyméretű teszt pályát is biztosítanak a szervezők a látogatók számára. Továbbra is ingyenes lesz a jegy mellé az informatív Bringaexpo különszám, illetve a kerékpárral érkezők őrzött körülmények között parkoltathatják kerékpárjaikat az erre kijelölt 200 férőhelyes tárolóban.

 

További információ a nyitva tartásról, a kiállítókról és elővételes jegyvásárlás itt található. 
Hirdetés