Helló Világ, tavasz van! - Utazás kiállítás Hír

Mozgásvilág.hu
2011/02/28
Hétvégén tavaszi kiállítások a hungexpon: Bringaexpo - Utazás - Himalája - BoatShow- Karaván
Hirdetés
A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont A, B, D, G pavilonjaiban több mint 20.000 négyzetméteren zajlanak az események. Ebben az évben 600 kiállítóval, félszáz sztárfellépővel, sportolókkal és művészekkel találkozhat az, aki a tavasz első napjaiban a Vásárközpontba látogat.
A ráadás a GOLFISSIMO INDOOR GOLF CENTRUM golfpálya , amely különleges szolgáltatásokkal tart nyitva a 16-os pavilonban.
 
81357-utazas_map.jpg nagyításhoz klikk a képre!
Két kerékkel a tavaszba – PORT.hu Bringaexpo 2011 Az első napsugarakkal egyre több kerékpár kerül elő a pincékből, így 2011 tavaszát is bringanyeregben köszönthetjük a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén – itt fogadja látogatóit a PORT.hu Bringaexpo március 3. és 6. között. A 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban, rengeteg kiállító vonultatja fel termékeit és izgalmas programokkal várják a biciklik szerelmeseit. A PORT.hu Bringaexpo az Utazás kiállítás eseménnyel egyidejűleg kerül megrendezésre, a rendezvényeket idén is egy belépőjeggyel lehet látogatni. A tavalyi nagy érdeklődésre való tekintettel idén az általános iskolás felső tagozatos diákok ingyenesen tekinthetik meg a nyitónapon a kiállítást.
Tavaly megközelítőleg 15 ezer látogató hódolt a drótszamarak és egyéb kétkerekűek iránti szenvedélyének a PORT.hu Bringaexpo kiállításon. Az idei expo során is változatos és érdekes programok sorozatát kínálják a szervezők, ezekről a bringaexpo.eu honlap folyamatosan friss hírekkel szolgál. A könnyebb tájékozódás érdekében a látogatók a belépőjegy mellé megkapják a PORT.hu Bringaexpo különszámot is.
 
A szervezők most szeretnének az iskoláskorúaknak is kedvezni – ők csütörtökön előregisztráció után ingyenesen látogathatják a rendezvényt.
Az akció keretein belül minden felső tagozatos diák 2011. március 3-án 10:00 és 18:00 között ingyenesen vehet részt a Bringaexpon. A belépés a rendezvényre az előregisztrált osztályoknak ingyenes. Az ingyenes belépőjegy mellé minden diák egy kerékpáros kulacsot is kap ajándékba , a kísérő tanárok között pedig 4 db, egyenként 50.000 Ft értékű kerékpár kerül sorsolásra.
„- Nem titkolt célunk, hogy a fiatalok körében még inkább megismertessük a kerékpározás élményét és előnyeit, felhívjuk az iskolások figyelmét erre a gyors, környezetkímélő és bulis közlekedési eszközre ” – nyilatkozta Szilasi László, a PORT.hu Bringaexpo 2011 főszervezője. – Szeretnénk, ha minél többen pattannának nyeregbe Magyarországon, ha a biciklis kultúra hazánkban is tovább fejlődhetne és egyre nagyobb rajongói tábort alakíthatna ki .”
Idén összesen 54 cég, több mint 100 márkát állít ki, melyek közül számos Magyarországon teljesen új, az idei évben megjelenő márka is megtalálható lesz a standokon. Kedvezményes belépőjegyek elővételben és online már kaphatóak! További információkkal és a programok listája megtalálható a weboldalon.
 
Himalája Expo – Erőss Zsolt látogatással Keletre és nagy magasságokba kalauzol az Utazás betétkiállítása, a Himalája Expo. Az egyedülálló francia gyűjtemény csupán ezen a négy napon látható Magyarországon. Egy hiteles tárlat, ma is ott élő emberekkel, jakokkal, mindennapi berendezési tárgyakkal és megőrzött emlékekkel. A kiállítás megemlékezik olyan hírességekről, mint Mallory és Irvine, a Mount Everest első csúcstámadói, Edmund Hillary és Tenzing Norgay a csúcsról elsőként sikeresen visszatérő páros, illetve Lhasza kolostorának első női látogatója. A Himalája Expo érdekességei az 1931-32-es Citroën expedícióból fennmaradt relikviák, s ez egyben magyarázza is a tárlat francia eredetét.
A Himalája expedícióknak ma már magyar történelme is van, hiszen több sikeres hegymászó csapat jutott el a nevezetes csúcsokra. A kiállításon ezek felszereléseiből is tartanak bemutatót, s az első napon Erőss Zsolt, Magyarország legeredményesebb hegymászója is a kiállítás vendége lesz.
Találkozhatnak még Voith Sipos Erzsébettel, akinek előadásán , és vetitett képes előadásán keresztül ismerkedhetnek Nepál és a himalájai élet titokzatos világával, művészetével építészetével és hitvilágával ugyanúgy, mint a mindennapi élettel, az étkezési szokásoktól a párválasztás hagyományain át a temetkezési szertartásokig
 
34. UTAZÁS - 2011 március 3-6. Több ezer kitűnő ajánlat, akár 30%-os engedmények és kedvezménnyel elvihető licit-nyaralások várják az Utazás kiállítás közönségét. A választék óriási, a program fantasztikus! Ott lesz Magyarország, képben, hangban és élő előadásban, ismert turisztikai kincseivel és felfedezésre váró országszegletek ajánlataival. Ott lesz ezen kívül a világ dióhéjban - a nemzeti bemutatók, a külföldi utakat ajánló irodák hasonlóan gazdag programkínálatában.
 
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Időpont: 2011. március 3-6. (csütörtök-vasárnap) Nyitva tartás: 10.00–18.00 óra     Bejárat: I. és III. kapu Belépőjegy: - Napijegy: helyszínen: 2000 Ft, Kedvezményes jegy: 1400 Ft, online elővételben: 1600 Ft    - Családi jegy: 4000 Ft - Csoportos diákjegy: 1000 Ft - 6 éven aluli gyermek: ingyenes
A belépőjegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A családi jegy két felnőtt és két 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít. Kedvezményes jegy vásárolható a felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával. Csoportos jegy a min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe, 10 főnként 1 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.
Autóklub tagok a tagsági kártya felmutatásával 50% kedvezménnyel vásárolhatják meg a napijegyet a helyszínen.
Budapest X. kerületének lakói valamennyi belépőjegy típus esetén 25% kedvezményben részesülnek helyszíni jegyvásárlás esetén. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.
A belépőjegyek érvényesek az egyidejű Himalája Expo-ra, a Budapest Boat Show nemzetközi hajókiállításra, a Karaván Szalon lakókocsi és lakóautó bemutatóra, valamint a Port.hu Bringaexpo-ra is!
Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható! (Kivéve a K épület pénztárában!) Hungary Carddal (Magyar Turizmus kártya) kedvezményes belépőjegy vásárolható.
A Volánbusz Zrt. belföldi járatain 50%-os menettérti kedvezményt biztosít a kiállítás látogatóinak. Pecséthely: az I-es és III-as Fogadócsarnokban található információs pultnál
A kiállításra utazók 50%-os MÁV-Start menettérti vasúti kedvezményt vehetnek igénybe. A kiindulási állomáson váltson 50%-os alkalmi menettérti jegyet Budapest-Keleti, Nyugati, Déli vagy Kőbánya felső állomásokra. Üljön fel a vonatra és utazzon el Budapestre. Az Utazás kiállításon keresse munkatársainkat és pecsételtesse le jegyét, így érvényes lesz a visszaútra is. A kedvezményes menetjegy 2011. március 2-án éjféltől 2011. március 7-én éjfélig vehető használható fel. Pecséthely: MÁV-Start Zrt. A pavilon 201/A standja
Hirdetés