Mi is csináljuk a fesztivált! Hír

Hungexpo.huhttp://www.utazas.hungexpo.hu
2010/02/23
Amint elolvad a hó, véget ér a síszezon, kinyílnak nem csupán az első virágok, hanem a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont kapui is.
Hirdetés
 
80530-Mozgasvilag_90x90.jpg  

Bár még az is előfordulhat, hogy dalra fakadunk, ezúttal azonban nem a hangszalagoké és mikrofonoké lesz elsősorban a főszerep. Különleges év az idei, hiszen egyrészt ez a bűvös 33-dik alkalom, hogy képzeletbeli repülő szőnyegünkre ülünk, és az UTAZÁS kiállítás keretein belül bejárjuk a világot, másrészt 2010-ben Európa kulturális fővárosával is hazánk büszkélkedhet Pécs személyében.

Március 5-7-ig útra kelünk. Ha valaki nehezen azonosul Aladdin szerepével, és a szőnyeg helyett szívesebben választ más járművet a kiránduláshoz, válogathat a luxushajók, vitorlások, lakóautók és bringák palettájáról is. Az UTAZÁS kiállítás ugyanis hat további kiállítással együtt lesz élvezhető ebben az évben.

 

Hogy mit is tartogat idén a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „csodalámpája”? Dzsinn helyett ezúttal is a nemzetek bukkannak fel a standokon. A díszvendég szerepében Törökország élvez kitüntetett figyelmet, ígéretes úticélként pedig India szerepel az idei listán. A Világjáró Klub élménybeszámolóival egy kis ízelítőt kaphatunk Törökország, India, Brazília, s még néhány ország kultúrájából. Ha kedvet kapsz valamelyik úticélhoz, licitálj Élő utazásárveréssel vár ugyanis a Gulliver.hu a kiállítás nagyszínpadán. Itt az alkalom, hogy megszerezd életed lehetőségét, és eljuss oda, ahová eddig csak az álmaid kalauzoltak el!

Ahogyan egy reklámban is elhangzik: „…Szeretem a déli harangszót, „erőspistát”, a sárga villamost, a mákosgubát. Itt élek Európa szívében… Magyarország! Én így szeretlek.” Sokan derültek mosolyra először ezeknek a szavaknak hallatán, mert „van benne valami”. Aki így érez, és szívesebben vágyik egy lángosra a Balaton partján, egy tál gulyásra a kirándulás után, esetleg egy jó termálvizes fürdőre, jöjjön el az UTAZÁS kiállításra, és találja meg a legjobb hazai célpontot az idei pihenéshez. Felsorakoznak Magyarország régiói a legjobb ajánlatokkal, programokkal. A Balaton ebben az évben is várhatóan az egyik legkedveltebb helyszín lesz a kikapcsolódásra. Lesz, aki a vízparti napozást, lesz, aki az aktív pihenést válassza, őket várja szeretettel a Balaton Bike House a kiállításon.

A vizek, vízi sportok és járművek szerelmeseinek a Budapest Boat Show tartogat tengernyi meglepetést. Ha szereti a luxust és a nyugalmat, azonban megúszná szárazon, nézzen körül a Golf Expo programjain. Vagy kerekedjen fel, és válassza inkább a kerekeket! Akár kettővel, akár néggyel is rendelkezzen az a bizonyos járgány. Ha az előbbi híve, a III. PORT.hu Bringaexpon a helye! Rengeteg kiállító várja a bringás társadalom képviselőit! Akkor sincs baj, ha a kényelemre szavazol a combizmok edzésével szemben, a Karaván Szalonon a guruló szállodák, avagy lakókocsik és -autók a Te igényeidet is bizonyára kielégítik. További élvezeteket garantálnak szemnek, szájnak egyaránt a Karát Ékszer Sziget drágakövei, ékszerremekei, valamint a II. Európai Leader Expo hazai ízei.

Szórakozásból, ételből, italból, zenéből, jó hangulatból nem lesz hiány! 2010 a Fesztiválok Éve, az UTAZÁS kiállítás is ennek jegyében telik, ezúttal a Fesztiválszínpadot megtöltik a színesebbnél színesebb zenés-táncos programok. Külön figyelmet kap emellett hazánk idei büszkesége Pécs, aki megmutatja, miért is érdemelte ki ebben az évben az „Európa kulturális fővárosa” címet.

Repülő szőnyegekkel elő! Irány a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont március 5-7. között! Hiszen „egy új élmény” vár! További részletek a www.utazas.hungexpo.hu oldalon!

 
Hirdetés