PORT.hu Bringaexpo 2010-ben is! Hír

Mozgásvilág.huhttp://www.mozgasvilag.hu/
2010/02/17
Új helyszínen, és még nagyobb területen a 2010-es PORT.hu Bringaexpo.
Hirdetés

2010-ben új helyszínen, a Hungexpo Budapesti Vásárcsarnok területén várja  látogatóit a PORT.hu Bringaexpo március 4. és 7. között. Az eddigieknél nagyobb területen, összesen 6500 négyzetméteren, önálló pavilonban és még több kiállítóval várunk benneteket. A Bringaexpo az Utazás Kiállítás, a Boat-Show és a Leader Expo eseményekkel egy időben lesz, a rendezvényekre egy közös belépőjeggyel lehet bejönni.

 

Az idei expo során is változatos és érdekes programokkal várjuk az érdeklődőket, így többek közt extrém kerékpáros bemutató, spinning rendezvény, sprint&roll verseny és színpadi beszélgetések is színesítik a programot.

A PORT.hu Bringaexpo egyik legnagyobb érdekessége, hogy egy nemzetközi roadshow keretein belül, Németországból érkezik egy mobil tesztpálya is a helyszínre, így fedett körülmények között, mintegy 400 négyzetméteren elektromos kerékpárokat lehet a teljes nyitvatartási idő alatt díjmentesen kipróbálni, mind a négy napon.

Természetesen a kerékpárral érkezőkre is gondoltunk, így a Vásárközpont 1-es számú bejárata mellett nagy méretű, ingyenes és őrzött kerékpártároló épül. Kiegészítő szolgáltatásként szintén díjmentesen vizsgáltathatod át kerékpárod a Shimano szervízkamionjában.

 

A márciusi nyitóhétvége összes kiállításának látogatója a jegy mellé megkapja a Bringaexpo ingyenes, 100 oldalasra tervezett különszámát, a kerékpározás alapismereteiről szóló témákkal és a 2010-es év termékújdonságaival felpezsdítve.

 
Hirdetés