Ezeket nézd meg a Bringaexpon!

Ezeket nézd meg a Bringaexpon!

Simon Ádám
Simon Ádám
2016/02/26
Ha csak egy dolgot nézhetnél meg, az legyen ez a tíz :)
Hirdetés

Röhögd ki a szembeszelet és tekerj izzadásmentesen

Merida Shimano STePS motoros ebike

A Bringaexpó tesztpályán lehetőséged lesz kipróbálni a Shimano STePS elektromos rásegítéssel szerelt Merida kerékpárokat is. A STePS a teljesítményed 275 %-át képes hozzátenni a tekeréshez, így kényelmesen gyűrheted le az emelkedőket, az unszipmatikus szembeszelet, vagy simán csak a meló utáni fáradtságot, ahogy hazafelé tekersz a melóból. Ha tárgyalásra sietsz, nem fogsz leizzadni, de mégis fitt maradhatsz. Ha megtetszett a rendszer, a BikeFun standján további infókat kaphatsz és az idei versenygépekben is gyönyörködhetsz.

 

Merida Shimano STePS
Merida Shimano STePS

 

  

 

Fajtatiszta 8800 grammos 29er MTB kerékpár

Superior 16 Team Issue

Az egyik legkönnyebb, sorozatban gyártott MTB vázat fejlesztették ki nagy kerekekhez. Kifinomult tervezése, prémium alapanyaga és élvonalbeli technológiáink a legszigorúbb szabványoknak is megfelelnek merevség és megbízhatóság szempontjából. Mindez a SUPERIOR számára meghozta a híres német független laboratórium, az eFBE Top Performance igazolását. A vázak minden egyes szerkezeti eleme az alkatrészekkel együtt egy alaposan átgondolt választás eredménye, a végeredmény pedig egy olyan bringa, amely ámulatba ejtő erőátvitellel és kitűnő irányíthatósággal rendelkezik. Igazi verseny-gép, minden részletében kidolgozott és teljesítményorientált, kompromisszumok nélkül. Nézd meg a Bikelogistics standján.

 

Superior
Superior

 

 

 

FatBike a dimenzióugráshoz

Rock Machine Avalanche

Az Avalanche modellek 4" széles böszme kerekei olyan helyekre visznek el Téged, ahol ezelőtt még nem nagyon bringáztál. Télen irány a porhó, nyáron a sivatagi dűnék. A Rock Machine AVALANCHE modellek új dimenziókba repítenek, és velük egész évben élvezheted a bringázást! Robosztus megjelenésük ellenére meg fogsz lepődni, mennyire élénkek és játékosak, hátrányuk pedig szinte nincs is a klasszikus montikhoz képest. Nézd meg a Bikelogistics standján.

 

Rock Machine
Rock Machine

 

 

SKS fatbike sárvédő

A fatbike kerékpárokhoz egyre szélesebb a kiegészítő kínálat. Sokak kívánságát teljesíti be az SKS fatbike sárvédő is, ami a Rock Machine Avalanche bringán is megtekinthető a Bikelogistics standján.

 

SKS
SKS

 

 

 

Lift a kerékpártartón

Pro-User Diamant Bike Lift 35

Azért ez már az őrület kategória valljuk be, de az sem véletlen, hogy EuroBike díjat érdemelt tavaly. Persze, aki bringázik, az legyen már annyira kemény, hogy a bringáját fel tudja emelni a bringatartóig, ám az egyre népszerűbb elektromos rásegítésű kerékpárok és az azokat jellemzően használó idősebb, gyengébb kerékpárosok számára nagyon megkönnyíti az életet az, ha ahelyett, hogy a bringát emelgetnék, inkább a bringatartó süllyed és emelkedik automatikusan. Akár használnál ilyen extrával megáldott kerékpárszállítót, akár nem, ezt látnod kell. A Pro-User standján keresd a "liftkezelő személyzetet".

 

Pro-User
Pro-User

 

 

 

A tökéletesített kerékpárszállító

Thule ProRide 598

Ha nem éred be a legjobbnál rosszabbal, látogass el a BikeFun standján lévő Thule installációs sarokra, ahol a Thule ProRide 598 (az 591-es tartó tökéletesített utódja) megtekinthető, amit már a tavalyi EuroBike-on személyesen is volt szerencsénk megismerni. A kerekek stabilizálása nagy mértékben fejlődött, már szélesebb kerekű kerékpár is könnyen rögzíthető és az erős stabilizálásnak köszönhetően nagyobb sebességnél sem jelentkezik vibráció. Nyomatékszenzoros szorítóbilincs, hogy a szükségesnél ne tudd tovább húzni a kart akármilyen erős vagy - és így a váz sem fog sérülni az izmaidtól. De ami a legjobb, a kerékpártartó talpa egy mozdulattal átfordítható, így a zár mindig azon az oldalon lesz, ahonnan könnyeben eléred és nem kell a kerékpárok menetirányával bűvészkedni.

 

Thule
Thule

 

 

 

Üss a kalapáccsal a törhetetlen szemüveglencsére!

Rudy Project ImpactX2

Látogass el a Rudy Project standjára, csapj a kalapáccsal a törhetetlen szemüveglencsére és nyerd meg az ImpactX2 Black lencsével szerelt RYDON Matte Black szemüveget 49 900 Ft értékben! Az idén 30 éves márka standján ezen kívül a sportszemüvegek új mértékegységét és az aero sisakok új nemzedékét is megnézheted.

 

Rudy Project
Rudy Project

 

 

 

Nosztalgia sarok

Ritchey Classic

Olyan szempontból kakukktojás ez az ajánlat, hogy egyszerűen nem tudunk mindössze egy terméket kiemelni a Ritchey Classic kollekciójából, hanem ezt úgy ámblokk látni kell. Bőrhatású nyereg- és kormány borítások, szép ezüstösen fénylő kormány és nyeregalkatrészek klasszikus ergonómiával, modern kialakításban. El lehet benne merülni egy rövid időre a BikeFun standján.

 

Ritchey
Ritchey

 

 

 

Ha már egyszer van bringád, maradjon is a tiéd

BikeFun X-safe lakat

Akármilyen bringád is van, ha könnyen meglovasítható, az meg is lesz lovasítva. Ha nagyobb értékű a paripa, akkor meg pláne elkél az óvatosság. A BikeFun kerékpárzárak már általunk is kipróbált és elismert minőségűek. Az X-safe lakat extrém védelmet biztosít és kialakítása is olyannyira praktikus, amennyire ez egy lakat esetén lehetséges és árát tekintve is rendben van. A BikeFun standján személyesen is megnézheted.

 

BikeFun
BikeFun

 

 

 

Bringaápolás

BikeWorkX

Egy valamire való kerékpártulaj azon kívül, hogy időnként ellenőrzi a keréknyomást, illő módon gondoskodik a kényes alkatrészek olajozott működéséről (hogy működjön és ne nyikorogjon, zakatoljon) és a kerékpár egészének tisztán tartásáról (hogy ki is nézzen valahogy). Az pedig mindig jól hangzik, ha minderről az ápolásról, karbantartásról egyazon márka kínálatán belül megtalálunk mindent és nem ezer különféle helyről kell beszerezni mindent. A BikeWorkX újdonság a BikeFun kínálatában, de a széles paletta miatt mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást. A BikeFun standján összeállíthatod a saját bringádhoz szükséges komplett ápoló-csomag kívánságlistádat.

 

BikeWorkX
BikeWorkX

 

 

 

Bringaexpo
2016. március 3-6.

 

Hirdetés