Kerékpártúráért olcsóbb Trek bringa Hír

Tóth Géza - Mozgásvilág.hu
2011/03/08
Túrázz Trek bringákkal, mint a profik és kedvezményesen vehetsz bringát magadnak...
Hirdetés
Ez ám a marketing! A Trek Travel Ride Camp vendégeként ugyanazt a bánásmódot és felszerelést élvezed, mint a gyári profik: választhatsz, hogy a Trek Madone 5.2 -vel tekersz vagy RadioShack   és a Leopard Trek csapata által az üldözőbolyban használt ultrakönnyű Trek Madone 6.9 SSL -re pattansz. Ráadásul minden 2011-es Ride Camp vendég 300 dollár engedményt kap - van miből -, ha egy 5. vagy 6. szériás Trek Madone-t vásárol ( a dolog egyedüli szépséghibája, hogy állításuk szerint, a hazai forgalmazóknál nem lehet beváltani a kupont, de ha már úgyis ott külföldországban, akkor helyben beszerezheted álmaid járgányát - a szerk. )
A helyek gyorsan fogynak és limitáltak, szóval jobb, ha még ma lefoglalod biciklis vakációdat.
 
Trek Travel
 
Bringa táborok Tekerj! Egyél! Aludj! Ismételj! Ez erről szól. Voltál már Trek Travel túrán? Felejtsd el, ez teljesen más. Speciálisan úgy szervezték őket, hogy segítsenek téged felkészülni a szezonra, és megszerezd az alapozó kilométereket. A táborok nem a külsőségekre, sokkal inkább a lényegre koncentrálnak . A minőség egyedülálló, az ár minden főbb szempontot tartalmaz, így nem érhet meglepetés az út során.
Mallorca Ride Camp bicikli tábor - Spanyolország- Európa Részletek: látványos tekerés Mallorca szigetén, Trek Madone használat, teljes körű támogatás. Indulás: 2011. március-, április-, május-, októberben vasárnaponként. Edzettségi szint: 3 (erről lejjebb bővebben is lesz szó) A’ la Carte: gyógyfürdő, lovaglás, csapszék látogatás, shoppingolás, hűtő mágnes vásárlás. Árak:  7 napra 1299 dollár/fő, egyágyas felár 350 dollár. 4 napra 799 dollár/fő, egyágyas felár 200 dollár.
 
Trek Travel
 
Solvang Ride Camp bicikli tábor - Nyugati part - Észak Amerika Részletek: napi tekerések a napfényes Kaliforniában, Trek Madone használat, teljes körű támogatás. Indulás: 2011. március-, április-, május-, októberben majdnem minden vasárnap. Edzettségi szint: 3 A’ la Carte: tekerés után pincelátogatás, kötelező itt jártam fotók készítése a fészbukra, ajándékvásárlás - haveroknak, főnöknek stb. Árak:  7 napra 1199 dollár/fő, egyágyas felár 350 dollár. 4 napra 699 dollár/fő, egyágyas felár 200 dollár.
 

 
Hogy tekersz? Edzettségi szint magyarázat Mászó vagy, netán cirkáló? A Trek Travel utakat úgy szervezték, hogy épp annyit tekerj, amennyit szeretnél. A különböző célállomásokra vezető terep időnként jobban fekszik egy-egy biciklis típusnak, de egy kis erősítéssel és plusz kilométerrel a legtöbb út bárki számára teljesíthető. Ahhoz, hogy utad a képességeidhez és hozzáállásodhoz legjobban illeszkedjen, olvasd át az edzettségi szint magyarázatot, döntsd el melyik típusba tartozol és válaszd a hozzád legjobban illő utat.
Egyes szint Viszonylag fitt vagyok, és komfortosan tekerek kevesebb, mint egy kilométer hosszan dombokon is. Távolság: 32-56 km között Szintkülönbség: 230-460 méter között Nyeregben töltött idő: 1-3 óra Kényelmes dimbes-dombos vidékkel
Kettes szint Rendszeresen bringázom akár az edzés akár az ingázás miatt, vagy csak mert ahhoz van kedvem. Élvezem az aktív életstílust, és a fizikai kihívásokat. Távolság: 48-80 km között Szintkülönbség: 600-1050 méter között Nyeregben töltött idő: 2-4 óra Dimbes-dombos tereppel, 1 max.1,5 km hosszan
Hármas szint Az edzés az életem központi része. Hetente biciklizek, és könnyedén letekerek 2 vagy több órát viszonylag gyors tempóban. Szeretem a fizikai kihívást és fontos, hogy pumpáljon a szívem. Távolság:72-112 km között Szintkülönbség:1066-2133 méter között Nyeregben töltött idő 3-5 óra Mindenféle terepen átlagosan 5 max.9 km hosszan dombokkal.
Négyes szint Hetente átlagosan 160 km tekerek, és élvezem a hosszan tartó nagy sebességet, szeretem feszegetni a fizikai határaimat. Távolság:96-177 km között Szintkülönbség: 1500-4000 méter között Nyeregben töltött órák száma 4-8 óra Minden terepen átlagosan 16 max.30 km hosszan dombokkal.
 
A Trek Travel Camp-ről bővebben itt találsz infókat (ha elmész, kérünk képeslapot :)
Hirdetés