Simán csak egy vérbeli gravel bringa: Kellys Soot 50

Simán csak egy vérbeli gravel bringa: Kellys Soot 50

Simon Ádám
Simon Ádám
2020/10/21
...ez most már a Shimano GRX miatt is "hivatalos".
Hirdetés

Egy gravel bringa attól lesz gravel bringa, hogy a váztól kezdve az utolsó alkatrészig minden porcikája ideálissá teszi a sóderes-aszfaltos "multiterep"bringázásra. Ezt a Kellys Soot már eddig is hozta a jól eltalált vázgeometriával és az egész jól összeválogatott alkatrészekkel, ám 2020-ra már a célzottan gravel felhasználásra tervezett Shimano GRX szettel is beszerezhetjük.

A gravel kategórián belül a Kellys Soot az arany középúton jár, se nem túl országútis, se nem túl montis, amolyan "éppen graveles" kialakítású (és ezt abszolút bóknak szánjuk). Ár/érték arányát tekintve is az érződik rajta, hogy igyekeztek azokon a pontokon erősíteni, amik általában fontosak egy gravel felhasználó számára és ne lehessen hiányérzetünk.

Talán a 2020-as hármasból (Soot 30, 50 és 70) az 50-es sikerült a legjobban, bár akinek a dropper post elsők között szerepel az igénylistáján, minimális felár ellenében megkaphatja a Soot 70-ben. A Soot 30-as pedig sokak számára teszi elérhetővé ezt a remek vázat, diszkrétebb, belépő szintű alkatrészekkel.

Kellys Soot 50 teszt

Hirdetés