Menü

2015.11.23.     Hozzászólás 0

A praktikus, a trendi és a cuki bringás ajándék

Édes lehet a teher a Basil karácsonyi ajándékötleteivel.


Mutasd meg a kerékpárod, megmondom ki vagy... vagyis nézd meg mire használja a kerékpárját és mi megmutatjuk, hogy milyen praktikus kiegészítővel lepheted meg Karácsonyra.

 

Aktív kerékpárosoknak

BASIL Sport Design kormánytáska

BASIL Sport Design kormánytáska

 

Nem ördögtől való, ha kerékpáros közlekedés közben magadra aggatod a csomagodat, de van egy jóval kényelmesebb és praktikusabb módszer is a csomagszállításra. A Basil Sport Design kormánytáska egy kompakt méretű 8 literes elegáns táska, ami a bringáról levéve is vállalható válltáskaként. Vízálló tablet tartó, külön retesz a telefonnak, fényvisszaverő csíkok kívül és rejtett esőhuzat is jár hozzá. A Basil szabadalmaztatott BasEasy gyorsrögzítő rendszerével fixálható a kormányra vagy a stucnira.

Ideális ajándék a hétköznapi kerékpáros munkába járáshoz.

16.265 Ft

 

Megnézem

  


 

A kortárs művészet kedvelőinek

BASIL Tejesüveges kosár

BASIL Tejesüveges kosár

 

Ötletes, egyszerű és erős forma, amely még a londoni Victoria és Albert Museumban is ki lett állítva. Hat vidám színben elérhető: pasztell zöld, puha rózsaszín, citromsárga, levendula, lazac vörös és klasszikus fekete. És persze attól sem kell megijedni, hogy Tejesüveges kosár a neve, mert azt pakolhatsz bele, amit csak akarsz: befőttet, piacon/boltban szerzett portékát, a hátizsákodat vagy bármi olyan hacukát, ami nem esik át a rács között.

Ideális ajándék a kerékpáros bevásárlásokhoz.

5.870 Ft

 

Megnézem

  


 

A kutyásoknak 

BASIL Pasja kisállat szállító kosár

BASIL Pasja kisállat szállító kosár

 

Szuper tartós fonott kosár - időjárás álló - egy erős rétegelt lemez aljzattal. A kedvenc kényelmét egy puha párna biztosítja. A csomagtartóra erősítve 15 kg-ot bír, a rács pedig biztosítja, hogy menetközben ki ne ugorjon a kutyus, vagy cicus, velociraptor, vagy amit szállítasz benne.

Talán nem szorul magyarázatra, hogy ki örülne neki nagyon... de igazán nagyon.

31.049 Ft

 

Megnézem

  


 

Olvass többet a témáról: karácsony, basil, Karácsonyi ajándékötletek

Ajánló