10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon

10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon

Casco - Támogatott tartalom
2022/03/04
Ünnepeljük együtt a Casco 10 éves magyarországi fennállását 10 héten át tartó nyereményjátékkal!

A Casco kerékpáros fejvédők hivatalosan 2012 óta kaphatók Magyarországon, vagyis éppen 10 évvel ezelőtt indult meg felfelé a Casco fejvédők hazai népszerűsége, ami azóta is töretlenül növekszik. Nem véletlenül, hiszen a kiemelkedő fejvédelmet nyújtó bukósisakok prémium minőséget nyújtanak a profi kerékpárosoknak és a hétköznapi bringásoknak egyaránt.

10 év, 10 érv

Sokáig lehet sorolni a Casco fejvédők előnyeit, mi is több alkalommal írtunk, vagy készítettünk videót már konkrét balesetekben nyújtott teljesítményéről, divatos megjelenéséről, vagy egy-egy konkrét modelljéről. A 10 éves évforduló kapcsán, stílusosan 10 érvet sorolunk most fel mellettük.

1. Manufakturális minőség

A családi tulajdonban lévő német CASCO sisakmanufaktúra az 1989-es megalapítása óta kizárólag prémium minőségű és hosszú élettartamú termékek gyártására fókuszál. Az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett, jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik piacvezető sisakmárkájává.

2. „The Style of Protection”

Stílus és védelem! Olyan fejvédőket állítunk elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, valamint a divat szempontjából is tükrözik viselőjük egyéni stílusát és személyiségét.

3. Európai gyártás

A távol-keleti tömegtermelés hátrányai helyett a megbízható minőséget a teljes egészében Európában zajló gyártási folyamat és a kompromisszummentes német mérnöki tervezés garantálja.

4. Környezettudatosság és fenntarthatóság

Kizárólag praktikus, időtálló és tartós fejvédőket készítünk, miközben a teljes gyártási folyamat során igyekszünk minimalizálni a felhasznált anyagok előállításának környezetre gyakorolt hatását. Az elkészült termékek csomagolásánál mellőzzük a környezetszennyező műanyag fóliákat, valamint kizárólag festékanyag mentes, újrahasznosított papírból készült kartonokat használunk.

5. Saját fenntartású állatmenhely

A fejvédők előállításán túl a CASCO márka elkötelezett az állatvédelem terén is. A gyár közvetlen szomszédságában egy teljes egészében önállóan fenntartott állatmenhelyet létesített, mely a lehető legszínvonalasabb ellátást és létbiztonságot nyújtja a rászoruló befogadott állatoknak.

10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon-2
10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon-2

6. Innovatív fejlesztések

A CASCO márka kizárólag sisakokat gyárt. Csak erre fókuszál és ebben a szegmensben fejleszt az 1989-es megalapítása óta. Kimondottan sisakgyártó cég révén az évek során a fejvédők számos saját fejlesztésű technológiai újítással (Casco-Loc gyorscsat, MyStyle zsinórok, CASCOfit háló..) lettek kiegészítve, melyek egyedileg fokozzák a kényelmet és biztonságot a hétköznapi felhasználás során.

7. Megerősített tarkóvédelmi zóna

A Casco fejvédők a hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonságot és stabilitást nyújtanak.

10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon-1
10 év, 10 nyeremény - A Casco fejvédők 10 éve Magyarországon-1

8. MyStyle zsinórok

18 különböző színben kapható fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.

9. CASCOfit érintkezésmentes illeszkedés

Minden egyes fejformához kényelmesen illeszkedő belső háló, mely által fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél folyamatosan biztosítja a maximális szellőzést és a levegő állandó áramlását.

10. Struktur felület

Futurisztikusan egyedi megjelenés, tartósságot fokozó karcálló kivitelben. Az érdes CASCO Struktur felületkezelés karcállóságával teszi még ellenállóbbá a fejvédőt a mindennapi felhasználás során.

10 év, 10 nyeremény

A Casco és a Mozgásvilág közös nyereményjátékán most 10 héten keresztül, minden héten egy-egy Casco fejvédőt, vagy napszemüveget sorolunk ki a játékosok között. Az első játékot 2022. március 10-én tesszük közzé a Mozgásvilág Facebook oldalán, érdemes követni minket! Játékszabályzathoz klikk ide!