Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?

Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?

Simon Ádám
Simon Ádám - Támogatott tartalom
2021/10/04
Beépített lencsét sokáig csak a csúcsversenyzők sisakjaiban láthattunk, pedig nagyon is hasznos gyakorlati szerepük van a hétköznapi kerékpározás során is.

A Casco kizárólag fejvédő eszközökre specializálódott, így minden erőforrását az adott terület tökéletesítésére tudja fordítani. Évek óta jellegzetes sajátossága a Casco fejvédőknek a megnövelt tarkóvédelmi zóna és a belső EPS habot minden külső irányból védő héjszerkezet, ami a való életben előforduló közlekedési baleseteknél keletkező fejsérülések megelőzését szolgálja. Ez teszi többek között olyan népszerűvé a kerékpáros futárok körében is.

Casco Roadster Plus

Azon sincs mit szégyellni, hogy - ahogy a legtöbb, magunkra öltött ruházat és kiegészítő esetén - fontos a stílusos és ízléses megjelenés is. A Casco Roadster Plus lekerekített élei és formái, a könnyű alumínium bogárhálóval ellátott nagyméretű szellőzőnyílásai és az egyszerűen felpattintható SPEEDmask lencsék kombinációjának keredménye egy formabontóan esztétikus városi fejvédő.

Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-1

Fej-becsapódási pontok
Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-1
Forrás: Casco

A dizájndíjas Casco Roadster Plus esetében a finom kesztyűbőr pántrendszer, a két divatos új színben is elérhető SPEEDmask lencse (ocean + sunset) és a többféle egyedi színösszeállítás fokozza az exkluzivitást. Azt az exkluzivitást, amiknek köszönhetően nemhogy nem lesz nyűg a fejvédő viselése, de ami egyenesen vágyat ébreszt a használatára.

Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-2
Tökéletesen passzol a hétköznapi viselethez
Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-2
Forrás: Casco

A beépített lencse előnyei

Szokatlan, egyáltalán nem alapvető alkatrész egy fejvédőn a beépített lencse, amiket sokáig csak a csúcsversenyzők sisakjaiban láthattunk, pedig nagyon is hasznos gyakorlati szerepük van a hétköznapi kerékpározás során is. A SPEEDmask lencse használata dioptriás szemüveg viselését is lehetővé teszi, védi a szemet a menetszéltől és az arc nagy részét a repülő rovaroktól is és közben a szellőzésről sem kell lemondanunk. Az optikailag első osztályú, prémium minőségű lencsék immár ötféle színben kaphatók és saját kezűleg is pillanatok alatt cserélhetők.

Stílus és funkcionalitás találkozik egyetlen fejvédőben, amit a praktikus és különleges dolgok iránt érdeklődőknek ajánlunk és azoknak, akik a saját dioptriás szemüvegükben is kényelmes bringázásra vágynak.

Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-3
Integrált lencsével a hétköznapokban
Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-3
Forrás: Casco

A gondosan átgondolt és megtervezett kialakítást tükrözi az is, hogy a hűvösebb évszakokban akár egy puha téli fülvédővel és egy praktikus esővédő borítással is kiegészíthető. 

Természetesen ebből a modellből sem hiányozhat az egyedileg cserélhető, fényvisszaverő szálakkal is ellátott MyStyle zsinór, így a különböző színben kapható fejvédővel teljesen egyedi színkombinációkat és megjelenést lehet megalkotni.

Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-4
Casco Roadster Plus színvariációk
Minek az integrált lencse városi kerékpározáshoz?-4
Forrás: Casco

Még több infó itt...