Mihez kezdjek magammal ősszel??? Hír

Mozgásvilág.hu
2010/09/28
Avarrugdosás a hegyen, kései napfürdő a parkban, túrázás itthon és külföldön...
Hirdetés
Mielőtt végleg beköszöntenének a borongós, esős napok, érdemes egy jó kis túrát tenni akár itthon, akár külföldön. Nincsenek illúzióink, amilyen gyorsan telik mostanában az idő, könnyen megeshet, hogy egy-kettőre a hóban járunk térdig, és nem az avarban.
 
Elsőként itthon néztünk szét, nem is mentünk olyan messzire, csak a Bakony ba. Ha éppen arra vágysz, hogy szakképzett kerékpártúra-vezetővel vágj neki a hegyeknek, vagy bakonyszafarin szeretnél részt venni, erre is van tippünk. Klikk ide!

Ha külföldre vágysz, de nem szeretnél fél napig az autópályán száguldani, akkor irány Szlovénia! Túra, bringa, nordic walking, és egyéb kikapcsolódási lehetőségek itt! Klikk ide!
 
Ausztriában könnyen megtörténhet, hogy már ősz végén olyan jelentős mennyiségű hó esik, amiért már érdemes Novemberben nekiindulni. A stájerországi lankák egyaránt kedveznek a lesiklás és a sífutás kedvelőinek is. Ha neked fontos, hogy pályaszálláson pihenj, látogass el ide! Klikk ide!

Ha már Stájerországnál járunk, kit ne varázsolnának el a Mura-völgy látványosságai, vagy a közelben található Frauenalpe, Grebenzen, Kreischberg, Lachtal csodái. Ami nyáron túrázóknak, hegymászóknak, kerékpározóknak kedvez, a hideg évszakokban a havas sportok imádóit csábítja. Fáradt tagjaidat itt is megpihentetheted. Klikk ide!
 
Tauplitz igazán közkedvelt vidéknek számít a hazai túrázók, síelők között, hiszen elég közel van országunkhoz, és azelőtt is van látnivaló/tennivaló, mielőtt csak szánkóval lehetne közlekedni a szállások között. Egy apartman, amely autóval is elérhető. Klikk ide!  

Kabinos felvonóval feljutni a 200 méternél is magasabb hegycsúcsokra igazán nagy élmény, hát még lebiciklizni vagy lesiklani róluk!  Lehetséges, hogy épp egyenesen ide? Klikk ide!  
Hirdetés