Bizsereg a talpad a tavasztól? Ezt figyeld! Hír

Tóth Géza - Mozgásvilág.hu
2011/04/06
Eseményajánló Április 7-13-ig
Hirdetés
Nem tudod, mit csinálj a hétvégén? Futni nem szeretsz, a bringán pedig szédülsz? Akkor mi megmondjuk neked a tutit: Nyomd le Rambót! Hogy hogyan? A Bozótmíves túlélőversenyen a Bakonyban. A verseny időpontja április 8-10. A bátor Stallone imitátorok 18 év felett három fős csoportokban indulhatnak, és  a rendelkezésre álló maximálisan 20 óra alatt ellenőrző pontokat kell felkeresniük egyénileg választott stratégia alapján. A fizikai kihívás mellett a résztvevőknek elméleti és gyakorlati feladatokat kell megoldani „túlélés” témakörben. Fejkendő viselése fakultatív . Kés, kulacs, feltöltött mobiltelefon és Bakony turistatérkép erősen ajánlott. Bővebben: Klikk ide!
 
Ha mégis inkább kiporolnád a futócipőd , akkor április 9-én a debreceni Nagyerdőben vár téged Szekeres Ferenc 7-szeres maratoni magyar bajnok egy laza kis kocogásra . Kétféle távon indulhatsz, maraton vagy fél maraton . Előbbi 42, utóbbi 21 km. Csalni lehetetlen, a fáról beépített mókusok figyelik minden lépésedet. Bővebben: Klikk ide!
 
Már előhalásztad a sufniból a bicajod? Vagy nincs is drótszamarad? Nem számít. Április 9-én az Alpinbike teszttekerésen bejárathatod, de ha nincs akkor sem kell kétségbe esned. Előzetes regisztráció után kiválaszthatod melyik illik legjobban a szemed színéhez vagy a körömlakkodhoz.  A helyszín a János hegy. Bővebben: Klikk ide!
 
Ha ez a hétvégéd már foglalt, akkor április 13-án (nyugi, nem péntek) munka után részt vehetsz a IV. esti Polythlon Dunaparti Félmaraton on. Rajt 17:30-kor, a versenytáv 21 km, lényegében teljesen sík. Az élen haladók előtt biciklis felvezetés lesz, ha látni akarod őket, akkor hozd ki magadból a maximumot. Bővebben: Klikk ide!
Hirdetés