Unalmas a nyár? Egy fenét! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/07/07
Júliusban sincs hiány programokból: táborok, átúszások, bringaversenyek-, túrák, fitness fesztivál és még egy kis foci...
Hirdetés
A július a nyár legpörgősebb hónapja, ezért olyan sportprogramokat ajánlunk neked, melyeket tutira nem érdemes kihagynod. Vagy csak küldd el a gyereket a legjobb sporttáborok egyikébe, te pedig élvezd otthon a csendet.
 
Táborok A táborozás nemcsak a gyerekeknek kikapcsolódás, amíg a gyerek táborban van, a szülő is lazíthat. Júliusban, a táborozás főszezonjában szerencsére dúskálunk a tábori programokban.
 
80858-nyaritabor02.jpg
 
E hónapban Fadd-Dombori ban 4 turnusban táborozhatnak a gyerekek a Duna mellett. A résztvevők olyan sportágakat próbálhatnak ki, mint a kajak-kenu, kajakpóló, sárkányhajó, ügyességi-, küzdő- és extrémsportok .  Az egy hetes ciklusok vasárnaptól vasárnapig tartanak, így a szülők elkísérhetik gyermekeiket, meggyőződhetnek róla, hogy jó helyen lesznek, és az első napot velük tölthetik, így könnyebben mehet a beilleszkedés. Bővebb infó: Klikk ide!
A budapesti családok sem maradnak tábor nélkül júliusban, az 5-12 éves gyerekek ugyanis részt vehetnek a Nyári lovas tábor ban a III. kerületi Aranypatkó Lovardában . A program elképesztő élményt ad a fiataloknak. Kezdő és haladó lovasok egyaránt lóhátra pattanhatnak, megismerhetik a lóápolás és lótartás csínját-bínját. A tábor egyhetes turnusokban, hétfőtől-péntekig 8:30-16:30-ig várja a lovak és kisállatok társaságát és a kellemes parasztudvar hangulatot kedvelő gyerekeket. Bővebb infó: Klakk ide!
 
80858-nyaritabor03.jpg
 
Szintén Budapesten, júliusban 4 turnusban lesz a Merkapt Sportágválasztó tábor , melynek során a gyermekek kipróbálhatják a labdajátékokat, küzdősportokat, vívást, ügyességi sportokat és extrémsportokat. A tábor napközis rendszerben fog zajlani, naponta egy étkezést biztosítanak. Bővebb infó: Katt ide!
Csepelen kajak-kenu tábor t szerveznek, a táborban a jelentkezők egyhetes ciklusokban próbálhatják ki a hazánkban méltán népszerű evezős sportokat (kajak-kenu, sárkányhajó). A hetes ciklusok hétfőtől péntekig tartanak. Bővebb infó: Süss ide!
 
80858-nyaritabor01.jpg
 
A 2009-es év sikere után, az Uniqa Újbuda TC triatlon szakosztálya idén is meghirdeti nyári sporttáborait a Kamaraerdőn . A tábort gyermekek úszásoktatásában, felügyeletében tapasztalt, egykori triatlon válogatott sportolók felügyelik. A tábor területén napi két alkalommal is lehetőség nyílik úszó foglalkozásokra. Bővebb infó: Nyomj ide!
 
Átúszás
Csobbanj te is, vízi programban sem lesz hiány a hónapban: július 10-én a Magyar Hosszútávúszó Szövetség strandátúszás t szervez Balatonalmádiban . A táv 2 kilométer, a programon pedig bárki, még a 14 éven aluliak is részt vehetnek. Bővebb infó: Klikk ide!
 
80858-obolatuszaas.jpg
 
Balatonfüred és Tihany között idén július 17-én rendezik meg a hagyományos Öbölátúszás t. A táv 3, 5 kilométer. A szervezők külön díjazzák az egyes szakterületekről és a bringával érkezőket! Bővebb infó: Katt ide!
 
Bringa
Láttad már a magyar pusztát kerékpározás közben? Ha nem, itt az ideje, hogy kipróbáld, július 10-én a 7. E.ON Délibáb Sportnap keretében! Mérd fel, mire vagy képes nyári hőségben, különleges terepen. Válaszd felkészültségednek megfelelően az 56,8 vagy a 28,6 kilométeres, kihívásokkal teli távot. 56,8 vagy a 28,6 kilométeres kerékpártúra várja a tekerni vágyókat. A teljesítendő útvonalak minden esetben végig a pusztán kanyarognak, így a résztvevők a Világörökség részét képező tájon mérettethetik meg magukat. Bővebb infó: Klikk ide!
 
80858-delibab.jpg
 
Ha külföldi bringatúrára vágysz, ne hagyd ki Ausztria legnagyobb mountain bike maratonját, a Salzkammergut Trophy -t. A hat különböző táv mellett július 17-től bő keretprogram vár Bike Expoval, tésztapartival, monociklis downhill versennyel és kedvezményes szálláslehetőséggel. Ráadásul Mozgásvilágos kedvezményt is tudunk intézni a szállásodhoz! Bővebb infó: Katt ide !
 
Fesztivál
Idén sem csak a bulizni vágyóknak rendeznek fesztiválokat, július 10-11-ig Szegeden részt vehetsz az első Nyári Szabadidő, Egészség és Fitness Fesztivál on. A Partfürdő árnyas lombjai alatt Szeged legjobb trénereinek vezetésével, egész nap szabadtéri fitness- és táncórákat látogathatsz 10-18 óráig. Bővebb infó: Klikk ide!
 
80858-fitnessfestival.jpg
 
A foci vébé bevégeztével sem kell lemondanod kedvenc sportodról, ha nem volt elég a fociláz, július 18-24-ig menj el Kaposvárra, a Youth Football Festivalra .  A fesztivál ideje alatt 20 ország több mint 170 csapata látogat a városba. Kaposvár főtere fesztiválfaluvá alakul át és egy hétig a fociról szól minden. Bárki kipróbálhatja magát dekázásban, ügyességi versenyeken, vizifociban, a kisgyermekek pedig az ugrálókban élvezhetik a napot. Bővebb infó: Katt ide!
Hirdetés