Banff Hegyifilm Fesztivál Online Hír

Banff Hegyifilm Fesztivál Online Hír

Pachamama Expeditions - Támogatott tartalom
2020/03/30
Maradj egészséges, maradj otthon! Nézd meg 8 év legjobb hegyifilmjeit magyar felirattal, online!

A Banff Hegyifilm Fesztivál a koronavírus járvány miatt ELMARAD 2020 április 1-2-3-án a budapesti Corvin Moziban.

Azokat, akik elővételben belépőt vásároltak a Banff világkörüli filmturnéjának 2020 áprilisi budapesti vetítésére, a következő módon tudják a szervezők kárpótolni:

Banff filmek a Vimeón

Közel 1700 percnyi/ 28 órányi kaland, nevetés és igazi inspiráció! A Pachamama Movies Filmarchívumban online, magyar felirattal láthatják az érdeklődők a 2020-as műsort és az elmúlt 7 évben a budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválon vetített filmeket.

VIP tagság a jeggyel rendelkezőknek

Azok számára, akik elővételben belépőt vásároltak az idei budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra és nem kérik vissza a jegy árát,  a 2020-as műsor valamint a 2013 és 2019 között Budapesten vetített Banff filmek ingyenes online megtekintésére lehetőséget adó VIP tagságot biztosítanak a szervezők.

Akik még nem vásároltak elővételben jegyet az áprilisi filmfesztiválra, azok egy normál „Banff mozijegy“ megvásárlásával kaphatnak hozzáférést/ VIP tagságot a teljes online filmarchívumhoz.

Emellett a Vimeon lehet online megnézni 2013 – 2020 évek budapesti Banff műsorát. A Vimeo szolgáltatás díja: 20 USD/ 1 éves Banff film program.

Pachamama Movies Filmarchívum részletek

Igény esetén a szervezők visszafizetik a 2020-as budapesti Banff Hegyifilm Fesztiválra elővételben megvásárolt belépők árát. Ennek módjáról a Banff honlapján tájékozódhatnak az érintettek:

Jegyvisszváltási információ

A Banff Hegyifilm Fesztivál következő nyilvános rendezvényére külön belépőjegyet lehet majd vásárolni, a rendezvényre a 2020 áprilisi Corvin Moziba szóló jegyek nem lesznek érvényesek.

Tudjuk, hogy az online filmarchívummal az igazi Banff-moziélményt nem lehet visszaadni, de reméljük hogy a család társaságában megnézhető Banff filmek egy kis inspirációval szolgálnak ezekben a nehéz időkben. Jó szórakozást!

Hirdetés