Spórolj a futócipőn és gyaloglócipőn! Hír

www.multinavigator.hu
2009/07/23
A nyár derekán már túlléptünk és, hogy tartsuk a formánkat, a futó edzéseket és a hosszú túrákat új még jobb még kényelmesebb és még vízállóbb cipőben érdemes folytatni. Kényelmes és egészséges lábbelit válassz most olcsóbban!
Hirdetés

Asics Gel Target Gore-Tex trail futó és gyalogló cipő 35% kedvezménnyel.

A Multinavigator.hu most segít, ha kényelmes vízálló/lélegző futó/gyalogló cipőt szeretnél magadnak.  Így megtakaríthatsz 8000 Ft- ot röpke 1 perc alatt. Most még minden méretben van a női 36-tól a férfi 47-ig.

 

Asics GEL Target WP (férfi)



Hogy mit is tud ez az Asics Gel Target cipő? Férfi és női túracipő A WP (Water Proof) jelző arra utal, hogy a cipő egy teljesen vízhatlan Gore-Tex membránnal rendelkezik, mely kinn tartja a nedvességet, de a cipő belsejében keletkező párát és levegőt átengedi, tehát nem fülled be a lábfej. Ez a modell alapvetően sportos túrázáshoz, vagy Nordic Walking sporthoz kiváló. Fő erényei közé tartozik, hogy nagyon könnyű és jól hajlik a talpa, mely segíti a dinamikus mozgást, emellett megvédi a lábat a kövek benyomódásától és a gallyak szakításától. A hátsó GEL betét a futócipőkhöz képest hátrébb helyezkedik el, mert a megfigyelések alapján a gyalogló ember a lépés első fázisában (becsapódáskor) a sarok hátsó részét érinti először a talajhoz, ezért a rezgéscsillapító rendszernek is itt kell a leginkább segítenie. Szóval ez a cipő ideális a terepi kényelmes túrázáshoz még akkor is ha a harmat cseppek vagy az éjszakai eső miatt nem szeretünk a fűben futni reggel, de a mindennapi hétköznapok kényelmes és egészséges viselete.

Külsőtalp: AHAR+ kopásálló külsőtalp

Középtalp: nyomáscsökkentő EVA, DuoMax mozgáskontroll - Trusstic boltozat alátámasztás

Felsőrész: Mesh szellőzés - Gore Tex körkörös védelem - 3M fényvisszaverők

 

Érkeztek új modellek mind színben mind típusban újak!

 

Asics Gel Odyssey (Fekete) Férfi túracipő

férfi : Túra cipő nubuckbőr felsőrésszel, A cipő elegáns és kényelmes is egyben, és hogy milyen technikai tulajdonságokkal bír:

DuoMax: Csökkenti a beható erőket és nagyfokú stabilitást és természetes gördülőmozgást biztosít az álló- és lelépő szakaszban.

Trusstic: Növeli a stabilitást a boríntó szakaszban és optimalizálja a rugalmasságot és torziót az elrugaszkodási szakaszban.

Középtalp: SpEVA, A rugalmas molekulából álló könnyű középtalp anyag felgyorsítja a középtalp visszarugózását az eredeti formába.

AHAR+outsole : A külső talp erpsen igénybevett felületén található a kopásállóság érdekében.

 

Asics Gel Odyssey (Dióbarna) Férfi/Női túracipő

férfi és női : Ez a model alapvetően sportos túrázáshoz, vagy Nordic Walking sporthoz alkalmas túracipő bőr felsőrésszel.

  És nem csak szép hanem kényelmes és elegáns is akár  a mindennapi hétköznapokra is. Tulajdonságai a szín kivételével megegyeznek a  fekete típussal.

 

Asics Gel Patriot (férfi)

férfi : Az Asics Gel PATRIOT egy igazi általános sportcipő, melynek alakja jól illeszkedik a lábhoz és az EVA középtalp anyaga mérsékelt rezgéscsillapítást nyújt. Így inkábba  hétköznapi viselethez kiváló leginkább, ismerőseim mind ezt használják a mindennapi munkában és szabadidős tevékenységben, a mikor nem rohannak. 

SpEVA: A középtalp anyagát adó SpEVA gyorsabban nyeri vissza alakját és ellenállóbb a tartós alakváltozással szemben.

AHAR+: Ez egy könnyebb és vékonyabb változata az AHAR-nak. A kűlső talp erősen igénybevett területén található, a nagy kopásállóság érdekében.

    Asics GEL Radience 3 (Férfi)

férfi: Kiváló ár-érték arányú futócipő, melyben megtalálhatók az alapvető védelmi és kényelmi funkciók. Azoknak a pronáló (befele billenő bokájú) sportolóknak ajánlott, akiknek a futás egy szórakoztató hobby, vagy kiegészítő sport és nem szeretnének sokat költeni a futócipőjükre, de biztonságosan, sérülések nélkül akarják a mindennapos edzésüket teljesíteni. És hogy milyen technikai elemekkel segíti ezt nekünk az ASICS?   SpEVA: A középtalp anyagát adó SpEVA gyorsabban nyeri vissza alakját és ellenállóbb a tartós alakváltozással szemben. DuoMax: Ez az ASICS által szabadalmaztatott középtalp kétféle sűrűségű anyagot tartalmaz, mely a megfelelő ponton elhelyezve, észrevétlenül csökkenti a túlzott pronációt (befelé dőlő láb).

GEL: A GEL rendszer egy speciális szilikon anyagon alapul, melynek kiemelkedően magas a rezgéscsillapító hatása. A cipő középtalpának meghatározott részeiben található.

Trusstic: A középtalp alatt lévő formázott anyag, mely kontrollálja a torziós mozgást és fokozza a stabilitást.

AHAR+: Ez egy könnyebb és vékonyabb változata az AHAR-nak. A külső talp erősen igénybevett területén található, a nagy kopásállóság érdekében. 

 

Asics Gel Torana 3 (férfi) szürke

férfi: A GEL-TORANA 3 az egyik legjobb választás azoknak, akik szeretnek terepen is futni, de van, hogy aszfalton is kocognak, továbbá van, hogy egy edzés alkalmával változó talajviszonyok között futunk.

Ebben a cipőben megtalálható egyrészt az aszfaltfutásnál szükséges alapvető védelem: GEL-betét a rezgéscsillapításhoz, Trusstic boltozat alátámasztás - DuoMax pronáció (boka befele billenése) kontroll, másrészt a terepfutáskor fontos megerősített felsőrész, mely ellenáll a gallyak szaggatásának.

A talp kialakítása is kombinált megoldást nyújt, hiszen az AHAR+ szénszálas külsőtalp a sarok alatti része kifejezetten kopásálló és a mintázata is inkább simább, az első talprészen pedig az ASICS által kifejlesztett kapaszkodó rendszer található. A kapaszkodást segítő mintázat alapelve, hogy a belső oldalon és a külső oldalon ellentétes irányú lamellák kapaszkodnak a talajba, mivel a kutatások szerint az ember járás közben felfele, vagy lefele haladva az ellentétes oldalon terheli az belsőtalpat.   Külsőtalp: AHAR+ sarok, terepfunkció elöl

Középtalp: SpEVA, továbbfejlesztett EVA, mely gyorsabban nyeri vissza eredeti alakját emiatt mindig puhább marad.

Felsőrész: megerősített Mesh - 3M fényvisszaverők

 

Asics Gel Moriko (férfi)

férfi:   Egy igazán belevaló terepfutó cipő. Minden időjárási körülmények között megbízható társ, mind terepfutás, mind túrázás közben. GORE-TEX ez is!

Talpfelépítése nagyfokú stabilitást biztosít a terepen. Benyomódás ellen védő tereptalpa és vízállósága miatt extrém körülmények között is megállja a helyét.

Talp:   * DUOMAX: Az Asics által szabadalmaztatott középtalp kétféle sűrűségű anyagot tartalmaz, mely a megfelelő ponton elhelyezve észrevétlenül csökkenti a túlzott pronációt. * EVA középtalp : A középtalp anyagát adó spEVA gyorsabban nyeri vissza alakját és ellenállóbb a tartós alakváltozással szemben. * Első és hátsó GEL csillapítás : Egy speciális silikon anyagon alapul, amelynek kiemelkedően magas rezgéscsillapító tulajdonsága van. A cipő középtalpának különböző részeiben, meghatározott formában található * Trusstic : Növeli a stabilitást a borintó szakaszban és optimalizálja a rugalmasságot és torziót az elrugaszkodási szakaszban. * AHAR+ talp: A külső talp erpsen igénybevett felületén található a kopásállóság érdekében. * DuraSponge: A lábfejtartományban található ellenállóképes karbon talperősítés optimalizálja a tapadást és növeli a cipő élettartamát. Felsőrész * Vízálló GORE-TEX XCR membrán anyag 

   

Mit adunk még ajéndékba? Az akciós Asics Gel target cipőhöz most kedvezményesen kínálunk Silva Nordic Walking karbon botokat 110cm-től 135cm-ig. itt is megtakaríthatsz 35%-ot. 7990Ft helyett most csak 5290Ft-ért a tied lehet. Válaszd az ASICS cipőd mellé a Silva NW botot .

  Ha már most tudod  fenti listából melyik lehet a kedvenc cipőd figyeld sűrűbben a www.multinavigator.hu-t A cipőket a Dózsa györgy úti üzletünkben felpróbálhatod – sőt kipróbálhatod mivel a próbához rendszeresítettünk futópadot, hoyg mindneki biztos lehessen a cipőválasztásában.
Hirdetés