Tisztára mosott Nyúlcipőbolt és Holmenkol akció

(x) - Támogatott tartalom
2018/06/11
Nemcsak kimossák a teleizzadt futócuccodat, de meg is nyerheted a mosógépet!

Engedd, hogy a Nyúlcipőbolt személyzete Holmenkol Textile Wash mósoszerrel kimossa a technikai ruházatodat, és nyerd meg a Whirlpool mosó-szárítógépet is a végén.

 

Holmenkol Textile Wash

A Holmenkol Textile Wash mosószer kifejezetten a speciális anyagokból készült technikai és sportruházatok tisztításához kifejlesztett, csúcsminőségű mosószer. Alkalmas vízálló-lélegző membránnal, vagy szintetikus töltettel ellátott ruházathoz, elasztikus polár és softshell szövetek is moshatóak vele. Alacsony hőfokon, kézi- és gépi mosásnál egyaránt használható, nem tartalmaz fehérítőt és egyéb, az anyagszerkezetet károsító összetevőket, nem befolyásolja a ruházat lélegzőképességét és Active-Dry összetevője növeli a mosott ruházat nedvességelvezető képességét. Hygienic-Effect technológiája még alacsony hőfokon is megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását, vagyis pápá oroszlánszag. Dermatiológiailag tesztelt, nem okoz bőrirritációt.

Holmenkol Textile Wash Forrás: holmenkol.com
Holmenkol Textile Wash
Kép forrása: holmenkol.com

Mitől más egy technikai ruházat, mint bármelyik másik és hogyan működik a Holmekol Textile Wash?

Egy jól szellőző, gyorsan száradó futópóló műszálain nagyon finom kapillárisok vannak, amiken a nedvesség távozni tud. Ezeket a kapillárisokat szeretik a baktériumok is, amelyek csilliárdfifiliárdnyi számban telepszenek meg a ruházatunkon (mint köztudott, a kellemetlen szagokért ezen baktériumok bomlásterméke és nem közvetlenül az izzadság a felelős). Ezeket a bacikat tehát vagy magas hőfokon, vagy durva vegyszerezéssel lehet eltávolítani, csakhogy ezzel a kényes ruházatot is kinyírjuk. Elnyomhatjuk a szagot öblítő használatával is, de az egyrészt szintén nem nyírja ki a bacikat és még a kapillárisokat is eltömítheti. 

A Holmenkol Textile Wash összetevői alacsony hőfokon is képesek végezni a bacitelepekkel, ezért különösen hatékony fegyver a ruházat testszaga ellen. Mivel általában egy edzőcuccot az izzadáson kívül nem éri makacs szennyeződés, ezért nincs is szükség feltétlenül mosógépes tisztításra, elegendő kiöblíteni, vagy éjszakára beáztatni (gazdaságosabb is, ha nem kell beindítani miatta egy egész programot).

Biztosan ismered azt a jelenséget, amikor régi kedvenc edzőcuccod már kimosott állapotban sem lesz igazán finom illatú, és elég kettőt szökdelned benne, hogy máris egy hete nem mosott szaga legyen. A jó hír az, hogy az ilyen extrém módon elbaktériumosodott ruházatot is meg lehet menteni néhány alkalommal vlaó hosszabb Holmenkolos áztatással.

 

Tesztlehetőség, akció, kedvezmény, nyeremény

Tapasztald meg saját magad, hogy a fenti blahblah nem csupán blahblah!

2018. június 14-29. között négy okból kifolyólag is érdemes ellátogatni bármelyik Nyúlcipőboltba (mármint azon felül, hogy egyébként az egyik legfainabb futószaküzletről van szó):

1. A 250, 500 és 1000 ml-es kiszerelésben kapható Holmenkol Textile Wash mosószerek árából 40% kedvezmény jár.

2. Az akció ideje alatt vásárolt textil termékekhez ajándék 50 ml-es Holmenkol Textile Wash mosószert kapsz ajándékba.

3. Maximum három kilogrammnyi technikai ruházatodat mindenféle díj- és kötelezettségtől mentesen kimosathatod a Kolosy téri boltba telepített Whirlpool mosó-szárítógéppel, természetesen Holmenkol Textile Wash mosószerrel (kizárólag a Kolosy téri Nyúlcipőboltban, június 15-től).

4. Ha bármelyik Nyúlcipőboltban regisztrálod magad a Holmenkol játékára, az akció végén meg is nyerheted a Whirlpool mosó-szárítógépet.

Deal?

 

Whirlpool WWDC 9614 Forrás: Whirlpool
Whirlpool WWDC 9614
Kép forrása: Whirlpool

 

A Kolosy téri Nyúlcipőbolt elérhetőségei

NYÚLCIPŐBOLT - ÓBUDA /FUTÁS/
1023 Budapest, Lajos utca 37.
Kolosy tér
Telefon: +361-2940905
Nyitvatartás: H-P 10-18 óra, Szombat 10-13 óra
nyulcipobolt.hu

További Nyúlcipőboltok elérhetőségei...

A Nyúlcipőboltban kapható Holmenkol tisztítószereket