Hoka One One Speedgoat 2 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2018/04/26
A valaha létezett egyik legjobb terepfutó cipő a Hoka kínálatában.
Hirdetés

A Hoka One One Speedgoat 2 egy vérbeli terepfutó cipő, melyet úgy terveztek meg, hogy tisztességgel helytálljon a terepen szembejövő összes kihívással szemben.

A valaha létezett egyik legjobb terepfutó cipő a Hoka kínálatában, melyet mi sem bizonyít jobban, hogy a 2017-es UTMB verseny családnak a legkeresettebb modellje volt.

Még a tökéletest is tökéletesebbre javítva, az idei évben kis változtatásokat eszközöltek a felsőrészen, tovább fokozva a tartósságot. A középtalpat 32, illetve 27,5 mm vastag EVA és CMEVA habanyagok alkotják melyek egyszerre garantálják a Hokáknál már megszokott minimális súlyhoz tartozó maximális csillapítást és a lábat szelíden körbe ölelve szavatolják a legzúzosabb lejtmenetekben is a stabilitást. A korábbi verzióhoz képest szélesebb talpfelülettel álmodták meg a cipőt, hogy ne kerülj gondba semmilyen terepen.

A középtalpat egy többirányban és nagy megfontoltsággal elhelyezett, 5mm mély fogakkal rendelkező Vibram talp borítja - kimondottan olyan körülményekre tervezve, amely a legdurvább 100 mérföldeseken jöhet szembe.

Na és tudod, hogy miért Speedgoat a neve? Azért, mert a cipőt Karl Melzter alias Speed Goat inspirálta, aki nem más, mint a 2190 mérföld hosszú Appalachian Trail rekordtartója.

Ha még mindig hezitálsz, csak nézd meg a videót!

 

Hirdetés