Megjelent az ASICS fuzeX-kollekció

Megjelent az ASICS fuzeX-kollekció

(x) - Támogatott tartalom
2016/02/25
Több erő és öröm az új futógeneráció számára

A fuzeX-kollekció a stílus és performance kombinációja

 

ASICS fuzeX női Forrás: ASICS
ASICS fuzeX női
Kép forrása: ASICS
 
ASICS fuzeX női Forrás: ASICS
ASICS fuzeX női
Kép forrása: ASICS
 
ASICS fuzeX női Forrás: ASICS
ASICS fuzeX női
Kép forrása: ASICS

 

A fuzeX név alatt az ASICS egy teljesen új futócipő és futóruházati kollekcióval jelent meg a piacon. A fuzeX a stílus és performance tökéletes kombinációjával a futók és futónők azon új generációját szólítja meg, akik számára a sokoldalúság, kombinálhatóság, a trendi megjelenés éppen annyira fontos mint a funkcionalitás. A fuzeGEL-nek, az ASICS Institute of Sport Science átal Japánban (Kobe) kifejlesztett ultakönnyű középtalpnak köszönhetően a fuzeX sportcipők abszolút könnyűek, miközben maximális védelmet nyújtanak és optikailag a lekerekített 3D- vonalvezetéssel csábítanak.

 

fuzeGEL-technológia: kevesebb súly, több védelem

A fuzeX-futócipőknél elsősorban az új fuzeGEL-technológia áll a cipő koncepciójának középpontjában, amely a már jól bevált középtalp és egy speciális GEL-technológia innovatív kombinációja. A fuzeGel a talajfogás során keletkező terhelést optimálisan felfogja és minden egyes lépéshez további impulzust ad.

Az ASICS Sporttudományi Intézet  ( ASICS Institute of Sport Science - ISS) az ASICS  azon vízióját testesíti meg, mely szerint intelligens  technológiák alkalmazásával olyan sporttermékeket fejlesszen, amelyek optimális támogatást nyújtanak az adott sportágaknak.   Eközben az Intézet folyamatosan az embert állítja tevékenysége középpontjába és a természetes  mozgási folyamatok elemzésére koncentrál. Az egyedülálló anyagok kifejlesztése és alkalmazása az ISS-t az ágazat innovációs motorjává teszi.

A fuzeGel-eljárással készült talp mellett a fuzeX a nagyon kellemes 8mm-es sarokalátámasztással és a speciális anyagból formázott, felsőrésszel azt biztosítja, hogy a cipő a lehető legalacsonyabb súly mellett a láb számára maximális stabilitást adjon.

 

Aktív életstílushoz fejlesztették

Ez a puritán és közben nagyon is funkcionális futócipő a háromdimenziós, egybeszabott felsőrésszel győz meg végül mindenkit. A felsőrész speciális anyaga lehetővé teszi, hogy a cipő felhúzása során olyan hatás keletkezzen, amelynek következtében az anyag egyenletesen rásimul és eloszlik a lábon. A stílusos színkombinációk széles választékával a fuzeX futócipő nemcsak a sportolásnál, hanem a szabadidő eltöltése során is elsőosztályú ikonná válhat. A futócipő kiegészül a hozzá illő ruhakollekcióval, amelyet a sokoldalúság, könnyű súly és védelem szempontjából szintén a legmagasabb fokra fejlesztettek.

A fuzeX futóruházat a stílus és performance jól sikerült kombinációja. Az extrém könnyű funkciós ruházatban a trendtudatos sportolónők és sportolók kényükre-kedvükre edzhetnek, miközben a ruházat a széltől és az esőtől is optimális védelmet nyújt.

A feltűnő grafikai nyomatok és az élénk színek a fuzeX kollekció viselői számára egyedi megjelenést biztosítanak. Így a kollekció viselői bármely sportág gyakorlása során a középpontba kerülhetnek.

 

ASICS fuzeX férfi Forrás: ASICS
ASICS fuzeX férfi
Kép forrása: ASICS
 
ASICS fuzeX férfi Forrás: ASICS
ASICS fuzeX férfi
Kép forrása: ASICS
 
ASICS fuzeX férfi Forrás: ASICS
ASICS fuzeX férfi
Kép forrása: ASICS

 

Inspiráció az új futógeneráció számára

A stílus és performance egyedi módon történő összekapcsolásával, a teljes fuzeX-kollekció tökéletes választ ad a világszerte zajló futóboom-ra, amely főként a fiatalabb generációt érinti. Európában a 14-től 25-éves futó korcsoport már majdnem 25% -át teszi ki a a teljes piaci szegmensnek – ők azok a fiatalok, akik számára a futás az aktív életstílus része, mindegy hogy a szabadidejükben városias környezetben futnak, futórendezvényeken vesznek részt, netán fitness-stúdióba járnak vagy akár más sportágakban edzenek.

Keresd a FuzeX kollekciót a Hervis és a Playmax üzletekben.