LX II fejlámpa most AKCIÓS áron! Hír

Multinavigator.hu;http://www.multinavigator.hu
2010/01/20
A svéd, sportfelszereléseket és kiegészítőket gyártó  SILVA cég intelligens fejlámpáiról mindenhol elismerően beszélnek.
Hirdetés
Ha fejlámpáról van szó, korántsem véletlen, hogy a svédek jutnak eszünkbe, ők ugyanis sportos életvitelük kapcsán igen gyakran használják a Silva minőségi felszereléseit! Nincs ez másként a Silva LX II-es fejlámpával kapcsolatban sem! Már elődje, a Silva LX típusú fejlámpája is bizonyította versenyképességét erős, Rebel 5W-os Luxeon LED fényével,és komfortos kivitelével.
80470-silva_002.jpg
Ezeken a téli estéken korábban sötétedik így evidens a futók számára, hogy fejlámpa nélkül nem indulhatnak útnak . És hogy milyen fejlámpára van szüksége egy éjszakai futónak? Mindenképp szempont hogy ne a fejen legyen az akkumulátor hiszen az a kényelmetlensége (futás közben elmozdulhat súlya miatt) a hidegben az akkumulátor vagy elem veszít kapacitásából!
Az LXII fejlámpa elődjéhez képest ebben a fontos tulajdonságban is változott. Nem magán a fejlámpán van az akkumulátor hanem övünkre erősíthetjük így nincs azaz érzetünk hogy lehúzza a fejünket egy nehéz súly.
 
Megvásárlásánál azonban kissé megtorpanhatunk, hiszen a komplett csomag (fejlámpa+akku+töltő=29.900 Ft) ára a mostani szűkös időkben nem éppen pénztárcabarát. Azt már sokan tudják, hogy egy jó fejlámpa bármennyi pénzt megér. De mi van akkor, ha nincsen "bármennyi" pénzünk egy ilyen fejlámpára? Mi most kitaláltunk egy költségkímélő megoldást azok számára, akik nem szeretnék, vagy nem tudják kifizetni az LXII-es fejlámpa-csomag teljes árát!
80470-silva_001.jpg
Lássuk a megoldást! Most egy kivételes lehetőséget kínálunk számodra! Ha megvásárolod az LXII fejlámpát akkor elem/akkutartót elem/akkutartót , potom 1.000 Ft-ért is kapsz hozzá! És ha nincs még elemhordód, amiben tárolhatnád akkor válassz mellé még egy SILVA elemtartó övtasakot is! Egyszerűen és gyorsan csatlakoztathatjuk a fejlámpánkat az akkutartóhoz, majd ezt egy övre rögzíthető, tépőzárral zárható elemtasakba helyezve tárolhatjuk futás közben! Az akkutartó kompatibilis minden elemmel, tölthető vagy alkáli elemmel is.
Hirdetés