Idén is kemény lesz - Budamaraton 2010 Exkluzív Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2010/03/31
Nem lesz könnyebb, de sokkal színesebb lehetőségekkel, és programokkal vár mindenkit az idei Buda Maraton!
Hirdetés
Bringázás mellett, futás, túrázás, és családi programok is szerepelnek a repertoárban! Harangvölgyi Andrással beszélgettünk a 2010-es Budamaraton újdonságai, és részletei kapcsán:
 
 
Úgy tudjuk, hogy az idei buda maraton új versenyszámokkal bővül, milyen új lehetőségek lesznek? Példa értékű együttműkődés született a Buda maraton szervezői, és a BSI között, melynek eredményeképpen a kerékpárverseny mellett a SamsungSport Fesztivál - Zöldsport Nap a Hármashatár-hegyen rendezvény keretein belül még különböző távú terepfutó megmérettetéseken, nordic walking túrákon, illetve még gyerekversenyeken is részt vehetnek a sportkedvelők. A különböző versenyszámokban indulók természetesen nem fogják zavarni egymást, sőt a túrázók az útvonaluk kapcsán még szurkolni is tudnak a kerékpáros futam résztvevőinek.
 
A versenyek egy időben lesznek, vagy lehetőség lesz akár mindegyiken részt venni? Ezekre külön kell nevezni? Speciális lehetőséget biztosítunk, melynek lévén a rövid távot befejező kerékpárosok indulhatnak futáson is egy nevezéssel! A futás a bringaverseny rövidtávján fog zajlani.
 
Mennyibe kerül a nevezés idén? Az előnevezés április 28-ig tart addig a nevezési díj 3500 Ft, helyszínen 4500Ft! A verseny május 1-én lesz!
 
És ezért mit kapnak a versenyzők? Frissítést a versenyek során, pólót, ajándékokat, komoly díjakat, egészségü gyi ellátást szükség esetén, chipes időmérést! A chipes időmérésnek köszönhetően pedig, aki a hosszútávon indul, de féltávnál meggondolja magát, akkor is lehetősége lesz az eredményét beszámíttattni a rövidtávba.
 
A családi majális mit takar? Milyen lehetőségek, programok lesznek? Az ökotér program rengeteg lehetőséggel képviselteti magát: környezettudatos játékokkal próbálják szórakoztatni majd a gyerekeket, illetve agyagozásssal, színpadi programokkal.
 
Tavalyi budamaraton elég kemény volt amatőr szemmel, idei milyen lesz? Továbbra is izgalmas, és kemény 21, és 42km-es távokat teljesíthetnek a bringások, illetve az abszolút kezdők a 10km-es pályabejárás kapcsán ismerkedhetnek meg a pálya adottságaival.
 
Lehet-e már nevezni, és hol? Már elindultak a nevezések mind a www.sportaktiv.hu oldalán, mind pedig a futaneten.
Hirdetés