I will - Bevállalom!

(x) - Támogatott tartalom
2012/06/27
Van egy célod? Mit szólnál hozzá, ha Kovács Katalin olimpiai bajnok buzdítana a teljesítés során?

„ Itt a reggel. Tudod, érzed, hogy vár egy új nap, egy új lehetőség! Kimész a partra, végigfuttatod a szemed a tükörsima vízen, élvezed a reggel hívószavát. Szereted ezt a csendet, a békét, a harmóniát. Ki tudja, hányadszor veszed a kezedbe a lapátot, teszed a válladra a hajót s lépsz rá a stégre. A mozdulatok ugyanazok, az érzések változatlanok.

Olykor látom magam előtt azt a 11 éves kislányt, aki először lép a Budapesti Spartacus vízitelepére, visszaidézem az első csapásokat, a nagy borulásokat, és a reményt, hogy egyszer majd nagy kajakos lehetek… Ezeken a reggelen tudom, végtelenül szerencsés vagyok. Mert rálelni arra az útra, ami csak a tiéd, és amelyet úgy szeretsz, mint a legféltettebb kincsedet, keveseknek adatik meg. ”

Áll Kovács Katalin (26-szoros Európa bajnok, 31-szeres világ bajnok és 2-szeres olimpiai bajnok kajakozó) bemutatkozójában . ( Elolvasom a teljes bemutatkozót )

 

82466-Kati2.jpg

 

Az Olimpia évében még könnyebben eltökéljük magunkat nagyobb teljesítmények elérésére. Látva a helyenként hihetetlen sportolói erőfeszítéseket, ilyenkor mind többen határozzuk el magukat valami rendkívüli dolog teljesítésére . Most arra buzdítunk, hogy tűzz ki te is egy nagy célt magad elé (előnyben azok, akik velünk futják le a maratont  – a szerk.)

Nem kell, hogy egy világrengető cél legyen. A rekordok könyvébe sem kell bekerülnöd – bár, ha bekerülsz az se baj! A mérce te magad légy! Tűzz ki egy olyan célt, amit nem tudsz erőfeszítés nélkül elérni. Amihez kicsit többet kell adnod annál, mintsem hogy bármelyik napon megtehetnéd. Amivel már gondolatban eljátszottál, de mégsem tetted meg eddig valamiért. Ha sohasem futottál, legyen az első szigetkör lefutása 30 percen belül. Ha a szigetkör már megy, célozz meg egy félmaratont! Ha úszol, tűzz ki egy olyan távot, ami mindig előtted lebegett, de sosem érted még el! Ám ez csak egy-két példa, bármi lehet – a lényeg, hogy legyen az a cél Rád szabott, egyedi és olyan, ami előtt a környezeted megemeli a kalapját.

A kitűzött célt oszd meg velünk a hajrakati.hu oldalon, az I will blogon. (Regisztráció után a szerkesztőfelületre belépve a „Bejegyzés” lapon tudsz új postot írni.) Időszakonként egészítsd ki a bejegyzésedet részeredményekkel, részsikerekkel, és ha tudod, tölts fel hozzá fotókat, esetleg színesítsd videóval! Kati folyamatosan nyomon fogja követni a bejegyzéseket, és személyesen fog buzdítani célod eléréséhez! Biztasd családtagjaidat, barátaidat, ismerőseidet is erre, hogy kommentjeikkel segítsék, egyszersmind támasszák alá a teljesítményedet! Mi ugyanis nem kérünk rá megdönthetetlen bizonyítékot! Nem kell bizonygatnod semmit. Mi hiszünk neked, hisz magadért teszed, mi csak segíteni szeretnénk az úton!

 

82466-Kati3.jpg

Kati biztosan megemeli a "kalapját" a résztvevők előtt!

 

„ Jelenleg minden erőmmel a londoni olimpiára, és az azt megelőző válogató versenyekre koncentrálok. Ismét nagy a tét, óriási a harc, amelyért érdemes küzdeni, megfeszülni, megújulni. Bízom benne, hogy negyedszerre is sikerül kijutnom a világ legnagyobb sporteseményére, és ott méltóképp tudom képviselni Magyarországot!

Mindehhez számítok a Ti buzdításotokra is, mert a szurkolók szeretete és ösztönzése többet jelent, mint hinnétek! ” Így zárja sorait Kovács Kati, ami egyértelműen megmutatja: együtt könnyebb álmokat megvalósítani!

 

Van egy célom!

 

Játék Tippeld meg, hogy Kati hány km-t evez le augusztus 31-éig! A 3 legjobban tippelőt megjutalmazzuk. A végső km álláshoz legközelebbi tippet leadó játékos 30 000, a második legközelebbi 20 000, míg a harmadik legjobb tipp gazdája 10 000 Ft értékű Under Armour vásárlási utalványt nyer .

Tippelek