Fuss velünk! - Indul a Playmax Futóklub! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2016/08/24
Ingyenes futóedzés minden hétfőn

Elindult a Playmax futóklub, ahová minden futni vágyót sok szeretettel várnak! Az edzések minden héten hétfőn, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban lesznek! Belépés ingyenes!

Futás. Erről a szóról sokaknak a szenvedés, az általános iskolai Cooper-tesztek jutnak eszébe. Pedig aki ráérez a futás valódi ízére, tudja, hogy egy remek kalandról van szó. Ebben a felfedezésben nyújtunk mi segítséget!

 

FB_futoklub.jpg
FB_futoklub.jpg

 

Aki elkezd futni, és a kezdeti nehézségek ellenére sem adja fel, hamar függővé válik.

Szokták mondani, hogy a futás egy legális drog, ami nélkül egy idő után nem lehet, és nem is érdemes élni. Mi is hasonlóan vélekedünk, ezért is indítottuk el a PLAYMAX FUTÓKLUBOT, ahol inspiráló társaságban, profi edzők segítségével hódolhat minden érdeklődő ennek a nagyszerű sportnak!

 

 

Együtt mindig könnyebb, a jó társaság pedig nálunk mindig garantált!

A futóklub lényege, hogy hozzásegítsük egymást a legjobb teljesítmény eléréséhez, és együtt fejlődjünk hétről-hétre. Tapasztalt edzőktől kaphatsz hasznos tanácsokat, akár kezdő kocogó vagy, akár félmaratonra készülsz. Sőt, ha még csak barátkozol a futás gondolatával, akkor is szívesen látunk és biztosítunk minden feltételt legmegfelelőbb futócipő kiválasztásától kezdve a legjobb technika elsajátításáig! Ha már csinálsz valamit, akkor érdemes hatékonyan, tudatosan csinálni. Így a sport nyújtotta örömök mellett az eredmények sem maradnak el!

 

 

Szóval, ha szeretsz egészségesen élni, mozogni, és legfőképp futni, ha szeretnél új embereket megismerni és tagja lenni egy jó közösségnek, akkor itt a helyed! :)

Találkozó a margitszigeti futópályán, minden hétfőn este 6-kor!

 

 

 Izgatottan várunk!
A PLAYMAX csapata