Fehér holló: professzionális futó szaküzlet Szegeden

Fehér holló: professzionális futó szaküzlet Szegeden

(x) - Támogatott tartalom
2013/05/15
Kevés kifejezetten futókra specializálódott szaküzlet van az országban, ahol szakképzett és rendszeresen futó eladók segítik a legjobb futófelszerelés kiválasztását.

Végtelen számú lehetőség áll rendelkezésre akkor, ha futócipőt-, vagy ruházatot szeretnénk vásárolni, tele van az ország olyan üzletekkel, ahol roskadoznak a polcok futófelszerelésektől. Aztán kevesebb már valamivel azoknak az üzleteknek a száma, amelyek kifejezetten sportolók számára kínálnak termékeket és még ennél is kevesebb (kb két kezünkön meg tudjuk számolni, mennyi) olyan szaküzlet létezik, ahol kifejezetten a futókra, a futásra hegyezték ki a kínálatot és az azt kísérő szolgáltatásokat. Az üzlet tulajdonosától kezdve az eladókig mindenki a futás megszállottja, szereti és ismeri kedvenc sportágát, ismeri az üzlete által kínált valamennyi terméket és a vásárló igényeitől, adottságaitól függően meg is tudja határozni hogy melyik a leginkább megfelelő futófelszerelés. Na ilyenből tényleg nem sok van, de szerencsére mostantól eggyel mégis több.

 

Nyúlcipőbolt futó szaküzlet Szegeden
Nyúlcipőbolt futó szaküzlet Szegeden

 

A Nyúlcipőbolt megnyitotta futóboltját Szeged belvárosában, ezzel a dél-magyarországi futóknak sem kell Budapestre utazni minőségi futócipő kínálat után kutatva. Ráadásul most a bolt nyitó akciókkal várja vásárlóit, melynek keretében akár 30 %-os kedvezménnyel is lehet cipőt venni, de minden termékből (beleértve a futóruházatot, táplálék - és egyéb futó kiegészítőket, valamint a legújabb futócipő modelleket is, minimum 15 % kedvezménnyel lehet válogatni.

A bolt nyitva tartási ideje hétköznap 13-19 óráig, szombaton 10-13 óráig.
Címe, 6720 Szeged, Tisza Lajos krt 52.

klikk nyulcipobolt.hu