"Let it" hó - Programajánló Hír

Puskás Judit - Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/02/24
A mostani hétvége még igazi havas örömöket tartogat, de annak sem kell aggódnia, aki szívesebben töltené a hétvégét túrázással.
Hirdetés
A legkülönlegesebb talán a február 27.-28.-ig tartó „remélhetőleg” havas túra Szlovákiában, a Szádelői-völgyben és környékén. Amennyiben részt veszel rajta, feljuthatsz egészen a csúcsra – vagy környékére -, vagyis a Tátralátó kilátóponthoz . De ne ijedjünk meg a magasságtól, a túra nehézségi foga ugyanis nem jelentős. Ez naponta csak 10-15 km-et takar, méghozzá nem is erőltetett hegymenetben felfelé.
Tehát  a kezdők sem élhetnek semmiféle kifogással azért, hogy ne kelljen részt venni a programon. Ráadásul a szervezők igazi ínyencségeket is tartogatnak számunkra: többek között az éjszakai teliholdas túrázást. De vigyázz!! Elemlámpát mindenképpen vigyél magaddal, amennyiben nem csak a program érdekel, hanem az is, hova lépsz!
 
A sí szerelmeseinek is külföldöt tudom ajánlani.  Az osztrákok – pontosabban a petzeniek – ugyanis gyönyörű havas lejtőkkel várják a csúszkálásra vágyókat  Petzi Sítúrára február 27.-től egészen március 04.-ig.
 
Aki egyéb okok miatt - anyagi, idő, kedv - inkább Magyarországot választaná, annak sem kell unatkoznia. Február 27.-én ugyanis a Budai-helység vár mindenkit, a kezdőktől egészen a profikig. A Zöld Túrán indulók három - 45, 30, 20 km - táv közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, mindezt garantált oklevélért és kitűzőért, hogy az út közbeni ételről-italról és nasiról már ne is beszéljünk.
 
Ha nem akarsz a hidegben fagyoskodni, akkor látogass el a Port.hu Bringaexpo 2010-re, március 04.-én. Fedezd fel és  próbáld ki a legújabb cuccokat, valamint túrbózd fel a kétkerekűdet.
Emberekből biztosan nem lesz hiány, ahogyan változatos és érdekes programokból sem. Lesz itt extrém kerékpáros bemutató, spinning rendezvény, sprint & roll verseny, színpadi beszélgetések a témáról, ingyenes elektromos kerékpár kipróbálás.., minden mi „szem-lábnak” ingere.
És hogy az élményeken túl, valami kézzel foghatót is vigyél haza, bónusz 100 oldalas Bringaexpo kiadást adnak a jegy mellé, melyben az összes klassz újdonság megtalálható, nyomtatott formában.
Hirdetés