Kié idén a legszebb strandizom?

Kié idén a legszebb strandizom?

(x) - Támogatott tartalom
2014/07/29
Szép váll, csinos láb, csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek.

Idén harmadik alkalommal, rekord nevezőszám mellett rendezték meg a siófoki Borsodi Beachen a BioTechUSA és a FitBalance nevével fémjelzett nemzetközi fitnesz versenyt, a Beach Body-t.

Szép váll, csinos láb, csupasz mell, bronzos bőr és kék szemek. Aki strandolás közben jóképű, kidolgozott felsőtestű fiúkon szereti legeltetni a szemét, annak a Beach Body maga volt a paradicsom, hiszen ez a személyleírás itt gyakorlatilag minden férfi versenyzőre ráillett. Azonban a hölgyekről se feledkezzünk meg, hiszen ezen az eseményen a női nem is képviseltetette magát, akik fittséget és külalakot illetően cseppet sem maradtak le férfitársaik mögött. Az eredetileg tehetségkutatónak szánt sportrendezvényen az indulók három kategóriában, a Mr. Beach International (Men’s Physique Kupa), a Miss és Mr. Beach Athletic International (Athletic Fitness Kupa) és a Miss Bikini Beach International (Bikini Fitness Kupa) kategóriákban, egy rangos nemzetközi zsűri előtt mérettethették meg magukat. Amíg a Men’s Physique kategóriában alapvetően a forma és az összkép számított, addig az Athletic Fitnessben erő-állóképességi gyakorlatok is helyet kaptak, így húzódzkodás és tolódzkodás.

 

Petruska Szonja
Petruska Szonja

Galériához klikk a képre!

 

A BioTechUSA csapatát képviselte Sebestyén Ágnes, Petruska Szonja és Magosi Zsombor. Ágnes (-163 cm) és Szonja (+169 cm) megnyerték saját kategóriájukat, Szonja elhozta az abszolút bajnok címet is, Zsombor pedig megnyerte kategóriáját (+178 cm) Men’s Physique-ben és Athletic Fitness-ben is, ami óriási teljesítmény, tekintve, hogy levíztelenítve is megverte a többieket a fizikai erőnlétet felmérő számokban is. A nyertesek a díjakat a 2014-es Magyarország Szépe verseny első három helyezettjétől, Kulcsár Edinától, Katona Gittától és Van den Bosch Sidney-től vehették át.

A háziasszonyi teendőket idén Kiss Virág, Arnold Classic Bikini Modell bajnok, a Diéta és Fitnesz magazin májusi címlaplánya látta el. Virág a BioTechUSA szponzorált versenyzője és riportere, aki heti 5-6 edzés mellett egyszerre két egyetemen is tanul, politológiát és jogot hallgat. A pörgős hangulatról a szintén jó formában lévő Müller Attila, a Beach Body műsorvezetője gondoskodott.

 

Magosi Zsombor
Magosi Zsombor

Galériához klikk a képre!

 

A Nagyszínpadon zajló versenyek mellett rengeteg program, sportolási lehetőség, illetve nyereményjátékok várták az idelátogatókat. A nagy melegben a legdivatosabb és leghatékonyabb mozgásformák – Spinning, Kranking, Walkenergie, Gladiátortréning, Spartan Girja, Spartan Fighter, Functional Bodyweight Training, BioTechUSA IWI – Cross Fight Challenge, GFlex órák – segítségével dolgoztathattuk meg testünket a magyar tenger sportjátszóterén, és utána akár egyből csobbanhattunk is a Balatonban.

Aki ellátogatott a siófoki mozgásvakációra, az testközelből győződhetett meg arról, hogy a helyes étrend, a minőségi táplálék-kiegészítők fogyasztása, a rendszeres mozgás és az akaraterő mire képes!