Explore More - Fedezd fel a világot a Mio-val!

(X) - Támogatott tartalom
2017/09/12
A Mio mobiltechnológián alapuló eszközöket fejleszt, világelső a műholdas navigációk területén.

A Mozgásvilág Tesztnapon három olyan Mio készüléket ismerhetsz meg, amelyekkel az egészséges életmód egy csapásra egyszerűbb és szórakoztatóbb lesz.


Mio MiVia™ Essential 350

Életmódváltás könnyedén

 

Essential 350
Essential 350

 
Kezdjük az elején! Ha életmódváltást tervezel, indítsd a Mio MiVia™ Essential 350 aktivitásmérő csuklópánttal! A pánt az innovatív NASA EMD technológiával térképezi fel általános egészségi állapotodat, majd stressz- és energiaszint méréssel, légzőgyakorlatokkal, alváskövetéssel, lépésszámlálással és más hasznos funkciókkal segíti napjaid átformálását. A csuklópánt folyamatosan elemzi javuló eredményeidet, és ezzel újabb és újabb lökést ad a folytatáshoz. 

 

MiVia Run 350

Eddz saját személyi edzővel, fejleszd magad lépésről-lépésre! A MiVia Run 350 futóóra Personal Coach funkciója igazi szenzáció: megmutatja adataidat és személyre szabott napi edzési tippeket is ad fittségi szinted és az előző edzések eredményei alapján. Nem kell edzéstervet készítened: gyorsan formába lendülsz majd, ha követed a Personal Coach napi javaslatát! A beépített optikai pulzusmérőnek köszönhetően a csuklódon minden fontos adatot valós időben követhetsz nyomon.

Mio
Mio

 

Mio Cyclo™

Legyen a bringázás szórakozás!
Mio Cyclo™ sorozat tagjai új útvonalakkal lepnek meg és versenyre hívnak bringás társaiddal. A kerékpárutak és a közúti térképek előre telepítettek, a Surprise Me™ funkció pedig három meglepetés útvonalat javasol a rendelkezésre álló idő és távolság alapján. A navigáció könnyedén vezet végig az úton, a tükröződésmentes érintőképernyő, az egyszerű menürendszer és az átlátható képernyőgombok pedig igazán felhasználóbaráttá teszik a sorozat tagjait.

Cyclo
Cyclo


A Mio Cyclo navigációk új funkciója az ingyenesen telepíthető multifunkciós Strava alkalmazás, amely az edzésprogramtól a live coachingon át a valós idejű teljesítménykövetésig rengeteg extrával segíti a vállalkozó kedvű bringásokat. Sőt, ha egy kis szórakozásra vágysz, a Live szegmens funkciónak köszönhetően egy globális, virtuális versenybe is bármikor becsatlakozhatsz.


Te melyiket próbálnád ki? Segítünk dönteni a Mio standnál!