SmellWell cipőszagtalanító

2015/02/25
Hirdetés
Ammi Schaffler a fiai foci cipőjük hatására, vagyis a szaguk hatására hatására döntött úgy, hogy itt az ideje tenni valamit. A mi esetünkben a sógor mászócipője lehetett volna a katalizátor, ami szabad levegőn még a dögevőket is elkergette. 
Az eredmény a Smell Well. Ammi azt ígéri, a terméke örökre, (a következő használatig) elűzi a szagokat. Hát erre le kellett csapnom és kikunyiztam egyet tőle az ISPO-n. Ezt magam is ki kellett próbálnom, a feleségem legnagyobb örömére. 
A különböző színű és ötletes grafikákkal ellátott textil zsákok mesterséges tavaszi rét illatot árasztanak. Nem kell félni, közel sem olyan durván műanyag illatról van szó, mint pl. egy wc illatosító esetében.
Ennek ellenére nem az illat a varázslat. Az illat csak egy visszacsatolás, ami megerősíti, hogy a céltárgy újra friss. 
A SmellWell zsákok tartalma üzleti titok. Ammi nem akarta elárulni az összetevőket, így csak azt tudjuk leírni, hogy homokszerű anyaggal  vannak töltve melyek nem csak a kellemetlen szagokat közömbösítik, hanem a nedvességet is magukba szívják. Külön hasznos lehet ez, ha nincs lehetőség szárítani a cipőket. Ilyen esetekben szépen be tud rohadni a cipellő, ami duplán hozzájárul egy saját vegyi fegyver előállításához. 
A nedvességszívó képességét gyorsan ki kellett próbálnom. A tálba öntött kb. fél deci vizet 1 perc alatt magába szívta, teljesen szárazra hagyva maga után a tálkát. Lenyűgöző . 
Így extrém vizesen aztán kevésbé használható, ellenben száradás után annyit kell csak tennünk, hogy nyomkodással összetörjük a zsákban kialakult kristályokat, hogy a tasak ismét puha és használható legyen.
A SmellWellnek ez az egyik nagy előnye a piacon elterjedt szagűző spray-ekkel szemben. Azok ugyanis a nedvességgel nem tudnak mit kezdeni. 
A Smellwell ráadásul 150 mérgező kemikáliákra lett tesztelve, így nem kell a következményektől félni, ha kislányunk elcseni a cipőből és nyalókának nézi. 
A bűz próbát is első nekifutásra hozta a virágos kis tasakom. Abban az esetben ha valami nagyon kegyetlen, penetránsan bűzös lábbelivel kell megbirkóznia elképzelhető, hogy maga is felveszi a szagot. Ammi javaslata, hogy hagyjuk levegőzni a SmellWellt ilyenkor, és kis idő múlva újra bevethető lesz.
Harcra fel!
Hirdetés