Amok- függőágy kimaxolva Hír

2015/02/17
Hirdetés
Nincs is jobb mint egy függőágyban lazulni. Kellemesen ringatózni a szellőben miközben az előtted elterülő kilátásba meredsz, mondjuk egy sörrel a kezedben...
Mindez csak akkor válik kellemetlenné amikor többnapos túrádon többre vágysz mint lengedezni a szélben. Nem árt ha a hűvös szél nem fúj át teljesen alulról, és ha kicsit el tudnád rendezni a felszereléseidet, hogy egy főhadiszállást rendezz be magadnak.
Én imádom az ejtőernyő selyemből készült függőágyamat, nyáron non-stop abban lógok. Használatának tényleg  a hűvös szellő hozza el a korlátját, kis légmozgás és már is fázik az ember fia. Éjszakázni benne csak akkor ajánlott ha egy derékaljat valahogy belevarázsolsz, ami korántsem könnyű feladat. Bicskádat, könyvedet elhelyezni magad mellé? Nem lehet.
Az Amokos srácok erre találtak megoldást. A 2015-s ISPO egyik díjazott darabja nekünk is az egyik kedvencünk lett.
Elsőre rögtön a felfüggesztés tűnik fel. Az Amok függőágyat kereszt-, nem pedig hosszanti irányban kell fellógatni. Kialakításánál szempont volt a téli kempingezés ezért beépített derékalj vár minket. Jobbra-balra zsebek, rekeszek a cuccainknak, az elengedhetetlen sörtartóval! Természetesen rázipzározható szúnyogháló és vízálló külső is jár hozzá.
A 1.5 Kg-os termék egy kb. 20 x 35 cm.es zsákba csomagolható össze. (persze derékalj nélkül) 
Beépített heveder rendszernek köszönhetően pontosan 4 mozdulattal függő fotellé alakíthatjuk az ágyat! 
Naplemente, sörrel a kézben, lógva- már télen is! 
Az árát nem írom ide, mert a kínai függőágyakohoz képest, heveder rendszer ide vagy oda, tuti egy hátast dobtok. Annyi biztos, ha valaki a kalandozást komolyan gondolja akkor megéri mert a befektetés hamar megtérül. 

 


Hirdetés