Mamalila – túrakabát nem csak kismamáknak  Hír

Mamalila – túrakabát nem csak kismamáknak Hír

Pintér László
Pintér László
2015/03/03
Többfunkciós technikai és utcai ruhadarabok sportos, aktív hölgyek számára a várandós és babahordozó időszakokra.
Hirdetés

A német manufaktúra idén már másodszor nyert díjat az ISPO-n, Európa legnagyobb outdoor sportruházat és –felszerelés kiállításán. A koncepciójuk amennyire egyszerű, annyira zseniális: olyan kabátokat készítenek, melyek szabása a várandós időszaktól a babahordozó időszakig a változó testalkat bármely állapotához alakítható. Hogyan?

A kabát előre legyártott cipzáras panelekkel tetszőlegesen bővíthető. Ahogy nő a kismama pocakja, úgy lehet toldani a kabátot a szükséges helyeken. A baba születése után a hordozót használó anyukák (és apukák) számára is kínál megoldást a rendszer, függetlenül attól, hogy elöl vagy háton hordozzák a babát.

 


A Mamalila az alkalmi ruházattól a hétköznapokon át az extrémebb szabadidős tevékenységig minden igényre kínál megoldást. Bennünket természetesen az outdoor felhasználás lehetőségei ragadtak meg, hiszen egy jó túra-/esőkabát nem olcsó, és a sztenderd méretekben nincs nagy mozgástér. Viszont képzelj el egy gyönyörű esőkabátot, amibe akár a várandósság hatodik hónapjában is beleférsz, majd a babád születése után ugyanabban a kabátban hordozhatod is, de ha nincs nálad a baba, csak egy mozdulat, és a toldalékot eltávolítva hagyományos kabátként használhatod!

A rendszert utcai szövetkabátokra és esőkabátokra egyaránt alkalmazzák. A komolyabb szabadidős tevékenységekre fejlesztett kabátokat Sympatex vízálló és légáteresztő anyagból készítik, élénk színekben. A vízállóságot a betétek esetében is a YKK cipzárak biztosítják. Néhány modellt lefotóztunk nektek, nézzétek meg őket az alábbi galériában! A termékekről .

Reméljük, hogy a tervező a sörkedvelő férfiakra gondolva hamarosan elindítja a Papalila márkát is :)

Mamalila - baba és mama is védve az esőtől Forrás: Mamalila
Mamalila - baba és mama is védve az esőtől
Kép forrása: Mamalila

Hirdetés