Szlovénia - Eszkimó falu Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/13
Hótalpas túra, fondü vacsorára, majd egy üdítő esti beszélgetés gyertyafényes szobában, a hálózsákban.
Hirdetés

Most kivételesen nem kell Grönlandig utaznod, hogy igluban aludj! Elég Szlovéniában, Kranjska Gora mellett meglátogatnod az ország egyetlen jégkunyhó faluját.

 

82096-iglu_bar.jpg

 

A tél beköszöntével a Krvavec hegy tetején egészen más élet kezdődik, ugyanis életre kel az Eszkimó Falu és Iglu Hotel, amely decembertől a tavasz beköszöntéig várja az érdeklődőket . „ Ha a képzelet szárnyakat kapna, akkor is ide repülne. ” – állítják a szlovének. Azt nagyon ki sem kell emelni, hogy a különleges szállás mellett rengeteg program és kikapcsolódási lehetőség közül lehet választani.

A hegyvidéki levegő, a bár, a szauna és a választási lehetőség, hogy kettesben, vagy csoportosan akarsz-e pihenni, mind azért van, hogy ezt a telet sose felejtsd el. 30 percnyi hótalpas séta a Csendes-völgybe a szálláshoz és máris a kezedben egy frissítővel várhatod a fondüt vacsorára. Ettől kezdve pedig beindul az egyedülálló téli varázslat!

 

82096-founde.jpg

 

A hőszigetelt matracoknak és a hálózsáknak köszönhetően biztosan nem fogsz megfagyni az éjszaka során. Ha pedig társasággal érkezel, akkor az éjszakai forró hangulatról a helyi népzene, vagy a diszkó gondoskodik. Legyen szó csoportról, vagy párosan érkezőkről, bárki foglalhat magának szállást, sőt a „hamburgeres-koronás” születésnapok helyett is választható az Iglu Falu Szlovéniában!

A hőmérséklet 0-4°C között alakul, de a -30°C-ig hitelesített hálózsákokban biztosan nem fagyunk meg! A hotel egyébként 2 db 12 személyes és 2 darab szuper romantikus szobával felszerelt, ez utóbbit inkább pároknak ajánljuk!

Mozgásvilág tipp : az iglu mögötti sárga hóból nem iszunk!

További információ és foglalás itt!

 

82096-iglu-bel-l2.jpg
Hirdetés