Husky Challenge Hír

Mozgásvilág.hu
2012/01/13
A Husky Challenge egy egészen új program Szlovéniában, mely egy komplett csomagot tartalmaz a szórakozás jegyében.
Hirdetés

A huskyt úgy tenyésztették annak idején, hogy a kicsit vad példányokat nem engedték szaporodni, ennek következménye, hogy a huskyk mára rendkívül barátságos és élettel teli, vidám kutyák, akik alig várják, hogy a friss hóban szinte repítsék a szánt, természetesen Veled együtt! Az eredeti eszkimó szán és a téli táj igazán remek párosítás együtt.

 

82098-Huskysz-n.jpg

 

Hol található? A túra Kranjska Gora mellett elérhető, az olasz és osztrák határ közelében, Budapesttől mintegy öt és fél óra autóútnyira.

Tudnivalók, avagy GYIK A túrát kizárólag csoportosan lehet igénybe venni. A legkevesebb 5 fő, a legtöbb pedig 25. Először egy találkozó során ismertetik a nap menetét. Megismerkedünk a túravezetővel és segítőjével is. A program rengeteg havat, hótalpas sétát, egy kevés sífutást, no meg persze rengeteg kutyát tartalmaz. A végén egy pohár pezsgőre is megvendégelnek bennünket, feltéve hogy jól viselkedünk! Érdemes kiegészíteni ott tartózkodásunkat egy téli piknikkel és egy látogatással a jégbárba. Felszerelésünkben nem kell semmi különösről gondoskodnunk, elég ha melegen öltözünk, kesztyűt, sapkát és kényelmes, meleg túracipőt húzúnk.

A program nagyon könnyű , így kicsiknek és nagyoknak egyaránt teljesíthető. Összesen körülbelül 2 órát vesz igénybe.

Ár: 49 € + áfa/fő

Információ és foglalás

 

82098-Kuty-k.jpg
Hirdetés