Easyway Sport táplálékkiegészítő teszt Hír

Easyway Sport táplálékkiegészítő teszt Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2013/10/31
Kuttor Csaba és triatlonos csapata csak a saját tapasztalatokban hisz
Hirdetés

Nemrég lépett a hazai piacra az Easyway Sport versenyzőknek, és amatőr sportóloknak szánt minőségi sportételekkel, -italokkal és energetizáló készítményekkel. Termékeik papíron kiemelten kezelik az edzés előtti ideális tápanyagbevitelt, a terhelés alatti hatékony energiaellátást, a gyors regenerációt és a sportoló versenysúlyát. Termékeik esetében a hatékonyságot és a könnyű emészthetőséget tartják szem előtt.

De Kuttor Csaba és triatlonos csapata csak a saját tapasztalatokban hisz, alább meg is írják személyes élményeiket a termékekről.

 

Easyway Sport
Easyway Sport

 

Easyway Sport Energia-shot
Az energia tartalma nem túl eget verő (59kcal), de a neve sem Energie-gel, gondolom éppen emiatt. A funkciója inkább a testébresztés. Csoportosan teszteltük a terméket két alkalommal. A tapasztalat teljesen egyhangú volt. Nem pörgetett meg senkit érzékelhetően a sportolás előtt, nem volt még egy erős kávéhoz hasonló szívdobogás sem, ugyanakkor a hatása jól érezhető volt kb.30perc múlva. Igen jó, legalább a szokásosnál 10-15mp-cel jobb ezrekkel közlekedett a csoport úgy, hogy sokkal lassabbra tippelt mindenki. 

Állaga híg, könnyen fogyasztható, nem kell utána vizet inni. Ízre sem rossz, nekem picit túl erős ízű volt, de hát a cukortartalom mégiscsak benne van. Kiszerelés, csomagolás, bonthatóság kiváló.

 

Easyway Sport
Easyway Sport

 

Easyway Sport Hochleistungdrink Izotóniás ital
3 sportoló próbálta ki. A csomagolás, kiszereléssel itt sem volt gond. A por tökéletesen oldódik. Az íze még 1l-re hígítva is picit nekem erős, de ez ízlések és pofonok kérdése. Az ízvilág mindenesetre nem gejl.
A hatása mind edzés, mind verseny előtt hasonló volt, mint az Energia-shot-é, azaz kellemesen felébreszt koffein tartalmánál fogva, de nem túl erősen vág oda az embernek. Versenyen hígítás nélkül is jól fogyasztható, abszolút eléhezés, és holtpont nélkül mentek le az edzések, versenyek a használatával, azaz jól vizsgázott.

 

Easyway Sportlernahrung- Sportétel
Elsősorban regeneráláshoz használtuk résztávos edzések után. Csomagolás rendben van, oldódása kiemelkedően jó, más regeneráló fehérje tartalmú termékhez viszonyítva. Íze is nagyon jó volt, a sokszor finnyás női sportolóim kedvelték! Energia tartalma, fehérje %-a (32%) tökéletes triatlonistáknak, hiszen itt fontos a glikogén raktárak visszatöltése is, azaz a szénhidrát % is kell. Tapasztalat itt is pozitív volt. A versenyzők nem panaszkodtak másnap izomfáradásra, fájdalmakra. Konstans magas szinten tudtak edzeni.

 

Összességében mindhárom termék jól vizsgázott, megfelelő ár-érték aránnyal szerintem a klubban is többeket érdekelhet.

Easyway Sport
Easyway Sport

Hirdetés