Stájerországi hóparkok és az igluépítés

Pintér László
Pintér László
2014/11/24
Ausztria zöld szíve tárt karokkal várja a téli sportok kedvelőit.
Hirdetés

„Akciódús“ Stájerország
Stájerországban a téli sportolási és aktív szórakozási lehetőségek száma szinte határtalan. A világbajnoki sí- és snowboardajánlatokon kívül rengeteg móka várja Önt a számos ismert síterepen és a pályákon kívül is: jégkorcsolyázás, nappali és éjszakai szánkózás, téli gyalogtúrák, snowtubing, kutyaszán-túrák vagy éppen igluépítés.

 

Világbajnokság Stájerországban
Schladming 2013 után itt van Kreischberg 2015! Stájerország az egyetlen olyan régió a világon, amely eddig mind a hét, FIS által szervezett világbajnokságot vendégül látta. Schladmingban az alpesi sízők, Ramsauban az északi sízők, Kulmban a sírepülők, Kreischbergben a hódeszkások, a szabadstílusú síelők és a telemarkosok, Gaalban pedig a gyepsízők világbajnokságát rendezték. 2015. január 15-25. között Kreischbergben pedig először szerepelnek közös világbajnokságon a szabadstílusú sízők és a snowboardosok.

 

Freestyle sí és snowboard Stájerországban Forrás: austria.info
Freestyle sí és snowboard Stájerországban
Kép forrása: austria.info

 

Stájerországi hóparkok
Ugrálni lenne kedve? A stájer hóparkok – a kreischbergi Airypark, a dachsteini és a planai-i Superpark, valamint a stuhlecki Blue Tomato Hópark – felejthetetlen havas élményeket kínálnak minden tudásszintű rider számára. Akár megszállott freestyle sízőről, akár snowboard rajongóról legyen is szó, nálunk mindenki megtalálja a számára megfelelő legjobb parkot a csapatáshoz és a csúszás utáni lazításhoz egyaránt.

  

További információk a freestyle síelésről és snowboardozásról Stájerországban: 
blog.steiermark.com/hu

Hirdetés