Rogla

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2013/11/11
Rogla tökéletesen felszerelt rekreációs központ, ahol minden igazán közel helyezkedik el egymáshoz. A Rogla Olimpiai- és Síközpont téli paradicsom 1517 m-en található.

 

Rogla

Rogla​​​​

Ha az időjárási viszonyok lehetővé teszik, akkor a téli szezon várhatóan december közepén kezdődik. Rogla külön hangsúlyt fektet idén a személyre szabott programokra, hogy a vendégek jól érezzék magukat és kellemesen pihenhessenek. Rogla tökéletesen felszerelt rekreációs központ, ahol minden igazán közel helyezkedik el egymáshoz. A Rogla Olimpiai- és Síközpont téli paradicsom 1517 m-en található. A síterep az egész család számára jó választás, síelőknek és snowboardosoknak kezdő szinttől egészen a haladóig vagy akár versenyzői szintig egyaránt kínál megfelelő síterepeket. Több, mint egy évtizedig Rogla FIS és Európa kupa helyszín volt, 1997 óta pedig télen-nyáron Olimpiai központ. Kedvező pozíciójának, klímájának és kiemelkedő sportlehetőségeinek köszönhetően nagyszerű alapozó és edző helyszín. Nézz meg egy kis videót a Hóparkról!:

A sípályáról egyenesen a termálfürdőbe: Az Unior Turizemen belül az Unitur Rogla Központ és a Terme Zreče egymást kiegészítően kapcsolódik össze, hiszen a vendégek télen a pályákon töltött hűvös órák után kényeztethetik magukat a meleg termálvizes medencékben, valamint további szolgáltatások igénybevételével (szauna, wellness...) lazíthatják el megfáradt izmaikat. A Roglától 17 km-re elhelyezkedő Zreče Egészség Központot közvetlen buszjárattal kötötték össze a könnyebb elérhetőség érdekében.

Síterep adatai és síbérlet árak ITT!

Aktuális hójelentés ITT!