Megjelent a White Powder Guide Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/12/02
Avagy mindent a lavináról és a biztonságos freeride-ról... A White Powder kiadvány olyan technikákat mutat be, amelyek segítenek elkerülni vagy csökkenteni a kockázatot, illetve meghozni a megfelelő döntést mindenkinek, aki ismerkedni akar a pályán kívüli csúszás örömeivel.
Hirdetés

A kiadvány alcíme a következő: „ avagy mindent a lavináról és a biztonságos freeride-ról ”. Itt volt már az ideje egy olyan magyar kiadványnak, ami nyomtatásban is foglalkozik  ezekkel a kérdésekkel, hiszen egyre nagyobb divat a pályán kívüli csúszás, egy bizonyos szint elérése után minden bátrabb síelő és snowboardos előbb vagy utóbb megismerkedik ezzel a stílussal, ami aztán könnyen megszállottsággá fajul, és a leratrakolt pályák már nem nyújtanak többé elég izgalmat.

 

A freeride és a pályáktól távoli szűzhavazás azonban veszéllyel jár: a White Powder kiadvány olyan technikákat mutat be, amelyek segítenek elkerülni vagy csökkenteni a kockázatot, illetve meghozni a megfelelő döntést mindenkinek, aki ismerkedni akar a pályán kívüli csúszás örömeivel. 

 

A Procross és a Hilldependent kiadványának életre keltésére Rigler Miklós és Göncz Gáspár vállalkozott. Az ő tapasztalatuk és rutinjuk irányt mutat a hegyek és szűzhavas lejtők tiszteletéhez. Miki snowboarddal, Gazsi sível járja a hegyeket, de mindkettőjükben közös a freeride-ozás szeretete. Táboraikban kis csoportokkal járják a hegyeket és tanítanak a freeride minden csínjára-bínjára.

 

Nézegesd meg és olvasgasd a kiadványt, ha te is elhagyod néha a ratrakolt pályákat, vagy ha máris vérbeli freeride-os vagy!

A White Powder Guide online itt nézegethető :

 

Ha szeretnél egy ilyen ingyenes kiadványt , megrendelheted a shop@procross.hu címen, írd meg a neved és postacímed, és tárgynak a „ Pocket Guide ”-ot tüntesd fel!

 

 

 
Hirdetés