Ski amadé  - made my day

Ski amadé - made my day

Ski Amadé
2017/11/13
Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gasteinertal, Hochkönig és Grossarltal: Park Rat Day, Flying Fox, freeride, Rock the Alps, Mini\'s Week, Cash 4 Trick - Tour... tengernyi élmény és szórakozás!
Hirdetés

Azok a legszebb pillanatok az életben, amikor úgy érezzük, hogy a megfelelő időben, a megfelelő helyen, a megfelelő emberekkel vagyunk.

Ausztria legnagyobb síszövetsége vonzó ajánlatcsomagokba rendezve, profi kísérettel kínál mágikus pillanatokat a kalandvágyó, kis létszámú csoportoknak. Kikapcsolódás, szórakozás és életre szóló élmények várnak a Ski amadé területén!

Salzburger Sportwelt, Park Rat-Day

ski amadé made my day - Absolut Park Rat Day Forrás: © Ski amadé
ski amadé made my day - Absolut Park Rat Day
Kép forrása: © Ski amadé

Az Absolut park ideális választás a freestyle kedvelőinek. A felszerelés közös ellenőrzése után következik egy freestyle park coaching, természetesen az adott tudásszinthez igazítva. Ebédre ínyenc hamburger, majd egy kis lazulás a chill arénában és jöhet a nap legizgalmasabb része. Követő kamerával és drónnal készülnek felvételek és elemzések az aznapi fejlődésről. A videóanyag ráadásul posztolható, megosztható és hazavihető.

Száguldás Flying fox-szal a Bad Gasteini vízesés felett!

Kreuzkogelen kezdődik reggel a profi freeride oktatás és síelés a csodás mélyhóval borított hegyoldalakon. A sínap végén a résztvevők egy előre megszervezett transzferrel jutnak el a flying fox pályához, amellyel átrepülhetnek a Bad Gasteini vízesés felett. Az álomszerű napot egy rendhagyó aprés ski program zárja, mégpedig egy gin kóstoló.

ski amadé made my day - Bad Gastein Forrás: © Max Steinbauer
ski amadé made my day - Bad Gastein
Kép forrása: © Max Steinbauer

Dachstein Adventure: freeride sítúra

Kezdésként reggel egy fotózás a gleccseren: az első adrenalin löket a függőhídon vagy "semmibe vezető lépcsőn" garantált! A panorámaétteremben elfogyasztott reggeli után pedig irány a jégpalota, majd jöhet a freeride sítúra a Rosmarienstollenen és az Edelgriess lejtőn át, hogy egy fergeteges XXL aprés ski partival záruljon a nap a schladmingi Hohenhaus Tennében. Bulizás akár zárásig!
 

Grossarltal - Rock the Alps

Fogjuk kölcsönzött síléceinket és snowboardjainkat, majd csapatunkkal és hegyi vezetőnkkel közösen felfedezzük a funparkot.

ski amadé made my day - Rock die Alpen Tag Forrás: © Tourismusverband Grossarltal
ski amadé made my day - Rock die Alpen Tag
Kép forrása: © Tourismusverband Grossarltal

A jégfalmászás közben oktató segítségével tanulhatjuk meg, hogyan lehet két jégcsákánnyal a kezünkben megmászni egy jégfalat, majd végezetül íjászatban is bizonyíthatjuk rátermettségünket. Aki a célpont közepébe talál, eggyel több savanyú uborkát kap az uzsonnához.

Síbérlet vásárlása okostelefonnal? Sosem volt még ilyen egyszerű!

A sorban állás már bizony a múlté: a Ski amadé síterepein sem a sílifteknél, sem pedig a kasszáknál nem kell hosszú ideig a sorban állni. A digitális korszak ugyanis beköszöntött a síbérletek terén is. Egy applikáció és egy bankkártya segítségével már a felvonóhoz vezető út közben is megvásárolhatjuk a síbérletet, így még több időnk marad síelni és hüttézni. A chipkártyás síbérlettel rendelkezők ráadásul a sorozatszám segítségével újra és újra feltölthetik bérletüket.

Jól jegyezd meg: #MADEMYDAY!

ski amadé made my day - Bad Gastein Forrás: (c) www.oberschneider.com
ski amadé made my day - Bad Gastein
Kép forrása: (c) www.oberschneider.com


Az idei téli szezonban a legjobb élményeket a "Ski amadé - mademyday" napi ajánlatcsomagok foglalják össze, így mindenki egyszerűen és közvetlenül elérheti a számára legizgalmasabb téli sportokat.

A nagy esély: váltsd készpénzre hóparkos trükkjeidet!

Egy síterepen a snowboardosok vagy freestylerek leginkább a hóparkokban érzik jól magukat. A Ski amadé legújabb kezdeményezése a "", amelyben ha részt veszel a havonta két alkalommal (januártól márciusig) megrendezett programban, készpénzre válthatod a különféle trükköket. A hóparkokban felváltva értékeli egy zsűri a résztvevők mutatványait és szavaz a legjobb és legőrültebb mutatványokra. Ha pedig az év újonca szeretnél lenni, tölts fel egy igazán menő hóparkos videót a Ski amadé facebook oldalára, ezzel megnyerheted az év újoncának járó, Ski amadé által szponzorált exkluzív szerződést!

Aki ennél jóval óvatosabban veszi az akadályokat a hóparkban, annak sem kell izgulnia: 13 családbarát funslope vagy funcross pálya gondoskodik a változatos szórakozásról. Az itt található döntött kanyaroknak, alagutaknak, ugratóknak, csiga- és hullámpályáknak köszönhetően garantált az izgalom. A funpark a kezdőknek is jó választás, de akár profi útmutatás mellett is lehet itt gyakorolni.

TIPP: a 9 hópark rendezvényeit semmi esetre sem érdemes kihagyni - a számtalan freestyle verseny alkalmával a sportág elitje méri össze tudását.

Hirdetés