Téli off-piste kalandokra vágysz? Tanulj a helyiektől! Hír

Téli off-piste kalandokra vágysz? Tanulj a helyiektől! Hír

(X) - Támogatott tartalom
2017/11/03
Felső-Stájerország - két léc, klassz hó és már indulhat is a szórakozás! Hódítsd meg a természetes hóval borított hegyeket alpesi síelőként, freeride-osként vagy sítúrázóként, okosodj helyi oktatók segítségével! A különlegességek kedvelői pedig a winchskie-t (köteles vontatású síelés) és a snowbike-ot is kipróbálhatják!

Gyerünk, várnak a hegyek, mozdulj ki!

A síelés az elképzelhető legjobb szórakozás – főleg Felső-Stájerországban, ahol a biztonság, a játék, a szórakozás és az izgalom minden sípályára jellemző. A Stuhlecket, Niederalplt, Mariazelli Bürgeralpét, Brunnalm-Hohe Veitscht, a Turnaui Schwabenbergarenát, Präbichlt és Wald am Schoberpasst felölelő, idilli régió még a legmegrögzöttebb otthonülőket is kimozdítja.
 


 

A kicsi, de nagyszerű családi síterepek a tömegek helyett minőséggel, kiemelkedő biztonsággal és alacsonyabb árakkal várnak!


A biztonságos síelés Felső-Stájerország szerte kiemelt fontosságú. A tökéletesen kezelt pályákon, vagy a „Snow & Safety“-nek köszönhetően a sítúrán nem a kockázat, hanem a feledhetetlen szórakozás az útitársad. A hóbringázás, vagy a winch-síelés biztosan eufórikus állapotba hoz, a símozi-pályán (Skimovie-Strecke) készült felvételek pedig megörökítik az élményt.

Felső-Stájerországban a síelők mindenfelé csúsznak - még felfelé is!

Hóbringázás, winch-síelés és gyerekeknek ingyenes csúszás – Az Alpfox síiskola és Präbichl büszkén prezentálja az Alpokban elsőként a köteles vontatású, vagy másnéven winch-síelést! A gravitációra fittyet hányó síterepeket csak Felső-Stájerországban találhatsz, mert itt a síelők mindenhol csúsznak – még felfelé is! Persze lefelé sem rossz, akár hóbringával a porhóban… Kelet-Ausztria legnagyobb és legmodernebb síterepén – Stuhlecken – a Skiline és a Skimovie-pályákon átélheted a világkupák hangulatát, és 24 kilométernyi sípálya, Snowpark, sebességmérés és fotó-pont vár.


Niederalpl-on a gyerekek ingyen síelhetnek 15 éves korig! 

A nagycsaládosokat és a kicsiket határtalan szórakozás várja megfizethető áron Niederalpl-on. Ha a szülők egyike egy- vagy többnapos jegyet vált, a gyerekek 15 éves korig ingyen síelhetnek. Gemeindealpe Mitterbach adrenalinról és akcióról gondoskodik, a csodálatos panoráma, a freeride-terep és a snowpark már csak hab a tortán. A Mariazelli Bürgeralpe nem csak öt felvonóval, hanem Stuhleck-hez, Brunnalm-Hohe Veitsch-hez és Präbichl-hez hasonlóan minőségi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

ÚJDONSÁG: Snow & Safety Camp - a biztonságos off-piste túrákért!

 

Snow & Safety Camp Forrás: (c) Alpfox Snow Safety

Tanulj meg sítúrázni 4 óra alatt!


Präbichl és Brunnalm-Hohe Veitsch a Snow & Safety táborokkal személyre szabott felkészülést kínál. Legyen szó freeride-ról, sítúráról, egy-két főről, vagy egy egész csoportról, Andi Puswald, a Präbichl-i Alpfox síiskolától a kezdőktől a haladókig négy óra alatt mindenkiből sítechnikai és lavinaismereti szakembert farag. Az oktatás részeként megismerkedhetsz a lavinabiztonsági eszközökkel és azok használatával. A biztonságos terepsíelés érdekében jeladó (Pieps) eszköz is rendelkezésre áll!

Brunnalm-Hohe Veitsch-en a Veitsch-i síiskolától Jörg Felber kínál síbiztonsági oktatást. Megismerkedhetünk a free-sí világával, magánóra keretében elsajátíthatjuk a hótalpas- és sítúrázás alapjait, vagy haladóként bővíthetjük tudásunkat.
 

Túrasízés vezetővel biztonságban Forrás: (c) Alpfox
Kép forrása: (c) Alpfox

 

Aflenz-i Bürgeralm – a sítúra paradicsom

Próbáltál már szűz hóban síelni? Az Aflenz-i Bürgeralm természetes haván mi sem egyszerűbb, mert itt a kezdőket tökéletes sítúra-csomag várja.

A Hochschwab-régióra (Európa zergékben leggazdagabb területe) nyíló kilátás, tapasztalt sítúra oktató, bérelhető felszerelés, 9 kilométernyi, természetes hó borította, tökéletesen kezelt pálya, 7 kilométeres panoráma lejtő és kulináris élmények tömkelege fogad ezen a nagyszerű helyszínen. A Sonnleitenhaus-hoz vezető túra gyermeki örömmel tölthet el bennünet, főleg ha fáradt lábainkat a Schönleitenhaus-ig közlekedő, két sí-taxi egyikében pihentethetjük. Röviden: Az Aflenz-i Bürgeralm lenyűgöző szépségével abszolút maradásra csábít.

 

Vezetett sítúra az Aflenz-i Bürgeralmon:

Bérelt felszereléssel, napijeggyel az Aflenz-i Bürgeralm kétüléses felvonójára, sí-taxival (a Hochschwab síiskola közreműködésével)

Ár: 49 Euró/fő 

Foglalható: Naturerlebnis Bürgeralm GmbH & Co KG, tel.: +43 664/7635035 vagy +43 3861/3700, www.aflenzer-buergeralm.at

 
További információ:
Tourismusregionalverband Hochsteiermark
+43 (0)3862 55020
tourismus@hochsteiermark.at
www.hochsteiermark.at

 

Logo ForrĂĄs: TRV Hochsteiermark
Logo Forrás: TRV Hochsteiermark