Tuti téli tipp: Heidi Alm sípark a Nockberge szívében

(X) - Támogatott tartalom
2018/12/07
Titkos síelős tipp családoknak!

A síterep a Nockberge szívében, 1700-2300 m tengerszint feletti magasságban fekszik, amely kiterjed a Heidi Alm am Falkert környékére is.

Heidi Alm, a családi síterep Forrás: Heidi Alm
Heidi Alm, a családi síterep
Kép forrása: Heidi Alm


A síterep mindenki számára nyújt valami izgalmasat

A téli vendégek a karintiai Nockberge szívében egy kicsi, ámde igazán kellemes és hóbiztos családi síterepen élvezhetik a tél minden örömét.

Viszont nem csak a családok és a kezdők, hanem a freeriderek és túrasízők is megtalálják itt az igényeiknek megfelelő ideális terepet.

A legkisebbek a varázsszőnyeggel ellátott bébipályán kerülhetnek síelős hangulatba, a nagyobbak pedig a hóparkban csöveken, a hullámpályán, a skicross pályán és ugratókon, valamint egy állandó versenypályán tombolhatják ki magukat.

Ráadásul a Falkert egyik kiindulópontja a Nockberge legszebb sítúráinak is.

 

Heidi Alm, a családi síterep Forrás: Heidi Alm
Heidi Alm, a családi síterep
Kép forrása: Heidi Alm

 

Miben különleges a Heidi Alm?

- 12 km sípálya
- 4 húzólift
- Heidi-Expressz varázsszőnyeg
- húzószalag a kicsiknek
- hóbiztosság az 1700-2300 m között elhelyezkedő sípályákon egészen áprilisig
- pályaszállások
- a síterep kicsi és jól átlátható - a gyerekek egyedül is biztonságban érzik magukat
- síbérlettel rendelkező szülő 6 év alatti gyermekének a síelés az egész szezonban ingyenes
- több, mint 100 km-nyi besíelhető pályarendszer Bad Kleinkirchheim és a Turracher Höhe pályáival együtt

 

Családi síüdülés gyerekekkel

A gyerekek itt már 3 éves kortól játszva tanulhatnak meg síelni. Egy kifejezetten kisgyerekekre specializálódott síiskola garantálja a szeretetteljes kisgyermek oktatást és izgalmakkal teli pillanatokat a gyerekeknek. A titok az átláthatóságban rejlik, senkinek nem kell attól tartania, hogy elveszik a pályákon. Itt mindenki ismer mindenkit és első helyen szerepel, hogy jól érezzük magunkat. A Heidi Skipark kis barátai különösen kedveltek a gyerekek körében, a vidám figurák segítenek a gyakorlásban.

Heidi Alm, a családi síterep Forrás: Heidi Alm
Heidi Alm, a családi síterep
Kép forrása: Heidi Alm


A Heidi Almon két felsőkategóriás hotel is gondoskodik a szülők pihenéséről addig, amíg a gyerekek játszva tanulják a síelést: fő a kényelem!

A téli élmények közvetlenül az ajtó elől indulnak, a 6 év alatti gyerekek síbérlettel rendelkező szülő kíséretében természetesen ingyen síelhetnek!

 

Síelés decembertől egészen áprilisig!

A hóbiztos és kifogástalanul karbantartott pályák sokáig kitartanak, ennek ellenére tömegturizmustól nem kell tartani. Sőt, mintha az órák itt lassabban járnának és ez nyugtatólag hat a vendégekre is.

A síterepen 3 hütte is biztosítja a betérési lehetőséget, ahol szintén nincs tömeg és a tolongó önkiszolgálást is el lehet felejteni. A házigazdák személyesen szolgálnak ki mindenkit.


Karintia legmagasabban fekvő hüttefaluja


Hüttefalu Forrás: Heidi Alm
Hüttefalu
Kép forrása: Heidi Alm


A Heidi Almon a vendégek otthonos és barátságos hüttefaluban szállhatnak meg, a sípályák, a téli túraútvonalak, szánkópályák, nappali- és esti síélmények mind-mind a hüttefalu köré rendeződnek, amely Karintia legmagasabban fekvő hüttefaluja is egyben.

Karácsony, Szilveszter és február a főidény, így aki ekkor szeretne szállást foglalni, úgy időben kell intézkednie, máskülönben ki kell várnia a következő telet.

A hüttefalun kívül két, 4*-os hotel áll a családok rendelkezésére: a Heidi-Hotel Falkertsee és a Familienhotel Schneekönig. 

Mindkét hotel gyerekekre specializálódott: a szülők élvezhetik a wellness részleget vagy épp síelhetnek is, míg gyermeküket teljes biztonságban tudhatják a képzett óvónéniknek köszönhetően. Az unalom teljes mértékben kizárva!

 

 


Heidi Alm hangulat Forrás: Heidi Alm
Heidi Alm hangulat
Kép forrása: Heidi Alm
 

 

Tervezd meg a téli üdülést és látogass el Karintiába, a Heidi-Almra!


Kapcsolat, foglalás:
Heidialm Bergresort Falkert
www.heidialm.at