Max térerő, wifi és síelős geocaching Eplényben

Siarena.hu
2012/11/27
Egységes magyar síbérlet Eplénybe, Visegrádra és Kékestetőre.
Hirdetés

IT-terén is beújít az eplényi Nordica Síaréna.

Az Ámos-hegy tetejére egy telefonos átjátszóállomást építenek, így tökéletes térerő lesz az eplényi pályákon. A felső torony kiegészítéseképpen egy mobil jelerősítőt szerelnek fel a Holle Anyóban. Mindemellett wifi szolgáltatással is kedveskednek a Holle Anyóba betérőknek.

A mobil alkalmazások tekintetében egy igazi ínyencség várja majd a Nordica Síarénába látogatókat. Beüzemelik a MAP to SNOW rendszert. A Síaréna lehetővé teszi, hogy pontokat gyűjtsünk a népszerű mobilos játékban az eplényi pályákon síelve is.

Létrehozták a központi szállásfoglalási rendszert, amely elérhető a megújult Síaréna honlapon (). Aki a Síaréna weboldalon vagy az aréna utazási irodáján keresztül foglal szállást, jelentős kedvezményekben részesül.

Az eplényi Nordica Síaréna, a visegrádi Nagyvillám sípálya és a Kékestető sípálya együttműködésének köszönhetően – a Magyar Sí Szövetség égisze alatt – megszületett az Egységes Magyar Síbérlet. Ez azt jelenti, hogy egy szezonbérlet megvásárlásával három magyar sípályán lehet síelni.

www.siarena.hu

Hirdetés